Marian Rotaru, atacuri dure la adresa lui Cârciumaru
Marian Rotaru, atacuri dure la adresa lui Cârciumaru
Ultra - Scurte8 aprilie 2013

Primarul din Lelești, Marian Rotaru, a lansat o serie de atacuri la adresa lui Florin Cârciumaru și a conducerii PSD Gorj, deranjat fiind de refuzul acestuia, de a fi reprimit în partid. Rotaru a declarat, la ‘‘Interviurile Infinit FM”, că Florin Cârciumaru a dat dovada de o ”lașitate ieșită din comun” când a făcut declarațiile referitoare la reîntoarcerea sa în PSD, fără să îi ceară și lui un punct de vedere. Rotaru a adăugat că s-a săturat să facă curățenie pe ”islazurile lui Cârciumaru” și de asemenea, să fie ”hingherul” lui, pentru toți câinii aduși din Târgu Jiu și abandonați în Lelești.
Marian Rotaru a acuzat majoritatea membrilor Biroului Permanent al PSD, spunând că au 4-5 funcții de conducere în diverse instituții, în timp ce alții nu au nici una. Acesta a încheiat spunând că a ajuns să îi fie frică să umble pe stradă, făcând un apel la colegii din PSD să înceteze presiunile ce se fac asupra lui, să termine cu șantajul și să-i lase firmele să își desfășoare activitatea.

1 COMENTARII
  • gigi 08.04.2013 la ora 17:44 pm
    ahaaa , asta era problema lui Rotaru ,,,,, să-i lase firmele să își desfășoare activitatea,,,,,.Deci fara PSD adio contracte din bani publici pentru Rotaru , adio protectie din partea institutiilor statului ,,,,,Bine ai venit Rotarule in randul ,, lumii ,, al celor care trebuie sa plateasca amenzi pentru orice abatere inventata de organele de control din judetul Sarcinia , poate acum i-ti scoti si tu vata din urechi si din nas fiindca voi , politicienii astia locali stati cocotati acolo sus pe norisorul vostru si nu vreti sa stiti de problemele noastre , ale simplilor muritori din judetul cotropit de voi ciuma rosie a lui Carciumaru & compania . Bine ai venit Rotarule in scumpul nostru judet Sarcinia .
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *