Marius Borcan:  ”USL-ul n-a funcţionat la Hurezani, dar ce, funcţionează pe undeva?”
Marius Borcan: ”USL-ul n-a funcţionat la Hurezani, dar ce, funcţionează pe undeva?”
Ultra - Scurte5 septembrie 2013


Șeful conservatorilor din Gorj, Marius Borcan, este extrem de revoltat că PC a pierdut postul de viceprimar la Hurezani, acuzând că USL nu funcționează în județul nostru.
„Sunt foarte revoltat de cele întâmplate. Am informat conducerea centrală a partidului. USL-ul n-a funcţionat la Hurezani, dar ce? Funcţionează pe undeva?” a declarat Marius Borcan.
Mai mult, acesta s-a arătat deranjat și de declarațiile făcute de vicepreședintele PNL Gorj, conform cărora liberalilor li s-ar fi cuvenit postul de viceprimar la Hurezani.
„PC unde are posturile de viceprimari? Acesta este protocolul de care vorbeşte Orzan? Liberalii nu ne-au dat absolut nimic, zero pe linie! USL Total înseamnă totul la ei şi nimic la noi” a mai adaugat Borcan.
În replică, Orzan îi aminteşte lui Marius Borcan că tocmai datorită USL-ului PC are acum doi primari, la Bumbeşti-Piţic şi Cătunele.  De asemenea, Orzan spune că liberalii sunt cei care trebuiau să obţină funcţia de viceprimar la Hurezani.
„Dacă avea ceva de comentat, Borcan trebuia să vină la masa dialogului pentru că şi eu şi Mădălina Ciolocoi l-am invitat de foarte multe ori”, a afirmat Orzan.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.