Mazilu: ”Nu mai fac campanie electorală pentru nimeni!”
Mazilu: ”Nu mai fac campanie electorală pentru nimeni!”
Ultra - Scurte30 septembrie 2013


După primarul din Bengeşti Ciocadia, Victor Giogia, şi cel liberal de la Aninoasa, Ilie Petroi, a venit rândul şi primarului PNL de la Târgu –Cărbuneşti, Mihai Mazilu, să anunțe că nu va mai face campanie electorală pentru nimeni, nici la pentru alegerile europarlamentare, și nici la cele prezidenţiale, supărat fiind că nu a primit nici un ban de la Guvern.
„Nu am primit un leu. N-am început un nou proiect de investiţii de un an şi jumătate. Acesta este un semnal de alarmă. Să mi se dea bani să fac treabă, să mă pot achita de promisiunile făcute cetăţenilor. Sunt hotărât ca la alegerile de anul viitor să nu mai fac campanie electorală. Eu le înţeleg pe toate, vistieria ţării este goală, dar să înlesnească legislaţia, să putem accesa mai uşor fonduri europene. Am 14 sate care aparţin de oraşul Târgu-Cărbuneşti în care nu e apă, canalizare, nu sunt utilităţi, mă dor aceste lucruri”, a declarat Mihai Mazilu.
În replică, liderul PNL Gorj, Dian Popescu, crede că primarul Mazilu are toate motivele să fie supărat, însă îi cere să aibă puțină înțelegere.
„Supărarea primarului Mazilu este pe bună dreptate. Nu este singurul edil care are astfel de nemulţumiri, sunt şi edili de la PSD care sunt supăraţi. Sper ca, din 2014, odată cu accesarea fondurilor europene, edilii să-şi îndeplinească investiţiile. Amintiţi-vă că guvernul actual a fost obligat să achite arierate de miliarde de euro, pe care nu noi le-am făcut”, a precizat Dian Popescu.
Detalii, aici.
 

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.