Medințu: ''Nu știu dacă o să mă înscriu pentru un nou loc în noul Directorat''
Medințu: ''Nu știu dacă o să mă înscriu pentru un nou loc în noul Directorat''
Ultra - Scurte17 iulie 2013

Aurel Medinţu, directorul Diviziei Energie, nu ştie dacă va rămâne în Directoratul CE Oltenia, având în vedere că viitorii directori de divizii vor fi selectaţi de o firmă de recrutare.
“Depinde ce va zice firma de recrutare care selectează candidați. Nu știu dacă o să mă înscriu pentru un nou loc în Directorat. Ați văzut că toți se iau de mine că sunt pensionar” a declarat Medințu, care a mai ținut să precizeze că principala preocupare a Directoratului viitor trebuie să rămână restructurarea CEO pentru reducerea preţului de cost al megawatului.
Mai mult, Medințu e convins, după ce şi vice-premierul Liviu Dragnea a dat asigurări la Târgu-Jiu că va fi realizat mixtul energetic, că va apărea noua Electra.
“Mixtul va îmbunătăți situația CEO. Însă, restrcuturara companiei pentru  a reduce prețul de cost al megawatului va trebui să fie preocuparea de bază a viitorului Directoratului” a spus  şefului Diviziei Energie, care a catalogat  drept “o prostie” acuzaţiile unor politicieni cum că directorii CEO ar trebui să vândă energie. Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *