Minerii de la Jilț Sud, folosiți de șefi la munca în gospodărie
Minerii de la Jilț Sud, folosiți de șefi la munca în gospodărie
Ultra - Scurte4 octombrie 2013

Ion Rușeț, prim-vicepreședintele FNME, i-a cerut directorului de la Jilț Sud, Dumitru Dragomir, să stopeze abuzurile ce au loc la mina Tehomir. Reacția acestuia vine după ce mai mai mulți angajați de la mina Tehomir i s-au plâns că șeful de unitate de acolo foloseşte minerii în timpul programului de lucru la diferite munci în propria gospodărie.
„Zilele trecute am avut o discuţie cu domnul Dragu şi i-am spus ce mi s-a adus la cunoştinţă de trei lucrători cu privire la situaţia de acolo. L-am informat cu martori. Dacă domnul Dragu nu-şi face treaba acolo şi se preocupă doar să trimită un lider de sindicat să vadă dacă sunt role la bandă, aşa la mişto, este o chestiune foarte gravă”, a declarat Ruşeţ.
Mai mult, Rușet a declarat că se așteată să se ia măsuri pentru ca această situație să înceteze.
În replică, directorul Dumitru Dragu a negat că astfel de fapte au loc la UMC Jilț.
„Dacă s-ar fi făcut astfel de lucru, poate s-a făcut înainte de a veni eu la Jilţ Sud. Cu oamenii acasă au fost alţii înainte. De când am venit la Jilţ Sud, am făcut verificări iar unde am constatat nereguli am efectuat schimbări din funcţii. Din moment ce nu m-am folosit de oameni, nu accept astfel de chestii”, a declarat directorul Dumitru Dragu.
Detalii, aici.
 

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.