Noi tensiuni în USL Gorj. Liberala Horhoianu nu renunță la postul de consilier local
Noi tensiuni în USL Gorj. Liberala Horhoianu nu renunță la postul de consilier local
Ultra - Scurte16 septembrie 2013


Se anunță noi tensiuni în USL Gorj, în condițiile în care liberala Emilia Horhoianu nu este dispusă să renunțe la postul de consilier local de la Târgu Jiu. Acesta a declarat, într-un interviu acordat ziarului Pandurul, că a primit locul pe lista de consilieri din partea Organizaţiei Judeţene de Femei pentru munca depusă în cadrul partidului, și nu îl va ceda unui social-democrat, așa cum cere protocolul USL.
”Nu voi renunţa la postul de consilier local. Este un drept al meu şi nu sunt dispusă să-mi dau demisia. În plus, nici nu mi s-a cerut acest lucru. Dacă voi renunţa acum, nu voi mai putea să intru în Consiliul Local în condiţiile în care se va mai vacanta un alt loc. Este foarte clar, dacă fac cerere de renunţare nu voi mai putea reveni asupra deciziei mele întrucât lista va merge mai jos”, a declarat aceasta.
Mai mult, Emilia Horoianu nu vrut să comenteze nici decizia de exludere a lui Gabriel Giorgi din partid, spunând doar că este în relații amiabile cu acesta și că nu are nimic personal cu el. Atitudine puțin ciudată, dacă e să luăm în considerare că singura modalitate prin care ea poate să ajungă consilier local, și să fie respectat și protocolul USL, este demisia lui Giorgi din Consiliul Local Târgu Jiu.
 

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *