Pandurii pierde acasă cu Petrolul şi cade pe locul 5
Pandurii pierde acasă cu Petrolul şi cade pe locul 5
FotbalUltra - Scurte7 aprilie 2013

Pandurii Târgu Jiu a pierdut aseară pe teren propriu în faţa celor de la Petrolul Ploieşti, scor 1-3, şi a pierdut ultimul loc al podiumului Ligii 1 chiar în dauna prahovenilor.

Pandurii a fost echipa mai bună în prima repriză, ratând două ocazii foarte mari de a marca prin Nicoară şi Nistor. Cei care au deschis scorul au fost însă cei de la Petrolul prin Hamza, în minutul 37, după o lovitură de cap bine plasată la colţul lung. În ultimul minut al primei reprize Mingote l-a faultat în careu pe Hoban, arbitrul Istvan Kovacs a dictat lovitură de pedeapsă, iar Bokila a transformat pentru 2-0.

Echipa lui Pustai a început excelent şi a doua repriză, Nicoară reducând din diferenţă în minutul 49 cu o lovitură de cap dintr-o centrare excelentă a lui Nistor. Totul s-a năruit însă pentru gorjeni în minutul 51, când Hamza a centrat lung în careu, iar Bokila a înscris pentru 3-1, reuşind „dubla”. În minutul 78, Alexandru Grigoraş putea înscrie, însă şutul său foarte bine plasat a fost respins cu greu în corner de Bornescu.

În urma acestui eşec Pandurii a căzut pe poziţia a 5-a a clasamentului, rămânând cu 44 de puncte. Petrolul şi Dinamo ocupă acum locurile 3, respectiv 4, ambele cu 45 de puncte. În spatele târgujienilor se află FC Vaslui, cu 40 de puncte. Au mai rămas 9 etape până la finalul actualului sezon al Ligii 1.

Detalii + VIDEO, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *