Pesediștii gorjeni, de părere că USL nu se va rupe
Pesediștii gorjeni, de părere că USL nu se va rupe
Ultra - Scurte21 mai 2013

Pesediștii gorjnei sunt de părere că USL nu se va rupe în urma scandalului creat de Sorin Roșca Stănescu în Uniune. Întrebat dacă este posibilă ruperea USL, senatorul PSD Toni Greblă a spus că depinde de PNL în ce mod va trata problema lui Stănescu şi de garanţiile pe care le vor oferi în ceea ce priveşte solidaritatea faţă de PSD în cadrul Uniunii.
Ion Călinoiu, preşedinte executiv la PSD Gorj şi vicepreşedinte la nivel naţional al formaţiunii, a precizat că la întâlnirea de ieri a reprezentanţilor partidului s-a discutat această problemă, în special în ideea că ar fi nevoie de nişte modificări bazate, oarecum, pe întâmplările din ultima perioadă prin care a trecut USL, dar că nu se pune problema ruperii alianței.
La rândul său, Florin Cârciumaru, preşedintele PSD Gorj, spune că nu este admisibil într-o astfel de alianţă ca anumiţi miniştri sau reprezentanţi ai PNL să aibă ieşiri publice care să dăuneze imaginii USL şi să nu fie sancţionaţi. Cârciumaru afirmă că ar trebui ca liberalii să ia măsuri mai dure pentru că sunt anumiţi membri ai formaţiunii care „se joacă cu soarta USL”. Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *