Poliţia Economică şi Garda Financiară Gorj, în control la Pandurii
Poliţia Economică şi Garda Financiară Gorj, în control la Pandurii
Ultra - Scurte10 iulie 2013


Poliţia Economică şi Garda Financiară Gorj au demarat un control la Clubul Pandurii Târgu-Jiu, după ce preşedintele Marin Condescu a refuzat să prezinte documentele financiar-contabile solicitate de managerul CEO, Laurenţiu Ciurel.
Descinderea are loc ca urmare a unei plângeri a Complexului Energetic Oltenia, principalul finanţator al clubului. Astfel, conducerea gigantului energetic a denunțat cesiunea unui contract de 20 de miliarde de lei, privind furnizarea de tichete de masă. Contractul, încheiat în urmă cu câțiva ani de către fosta SNLO, pe vremea când la conducerea acesteia se afla Daniel Burlan, un apropiat al liderului de sindicat Marin Condescu, viza furnizarea de tichete de masă salariaților SNLO de către societatea SODEXO.
SNLO a încheiat, apoi, un contract de cesiune cu clubul Pandurii, astfel, banii pentru tichetele de masă erau virați în conturile clubului sportiv, care, mai departe, trebuia să îi trimită firmei SODEXO. În momentul în care o suma de peste 4 miliarde nu a mai ajuns de la Pandurii la firma ce furniza tichetele de masă, reprezentanții SODEXO au mers la actuala conducere a CEO, pentru a-și recupera banii. Șefii Complexului Oltenia au decis, astfel,  să denunțe contractul de cesiune la Parchet.
În replică, preşedintele Clubului Pandurii Târgu-Jiu, Marin Condescu, a declarat: „Nu e nicio problemă, suntem dispuşi la orice act de control al structurilor statului, indiferent care sunt ele. E o plângere penală a directorului de la CEO, nu există nimic nelegal în cheltuirea banului la Pandurii Târgu-Jiu.” Detalii, aici și aici.
 
 
 
 
 

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *