Primarii PSD din Gorj, supărați foc pe Crin Antonescu. Vezi aici de ce!
Primarii PSD din Gorj, supărați foc pe Crin Antonescu. Vezi aici de ce!
Ultra - Scurte10 septembrie 2013


Primarii PSD gorjeni sunt revoltați de declarația lui Crin Antonescu, conform căreia el este liderul opoziţiei. Mai mult, aceștia anunţă că, dacă continuă în acest fel,  nu-l vor mai susţine la alegerile prezidențiale.
Nemulțumirea primarilor PSD vine după ce preşedintele PNL, Crin Antonescu, a fost întrebat, duminică seară, într-o emisiune la Digi 24, cine este liderul opoziţiei, iar el a răspuns: “Cred că tot eu“, explicând ulterior: “Suntem la guvernare, într-o majoritate parlamentară, dar nu suntem la putere. Mă refer la mine şi la PNL cel puţin“.
“Cred că Antonescu a uitat că face parte din USL. E o declaraţie foarte proastă. PSD-ul ar trebui să-şi desemneze candidat la prezidenţiale, eu nu-i mai fac campanie lui Antonescu”, a declarat, revoltat, Victor Geogia, primarul din Bengeşti-Ciocadia. Mai mult, acesta a precizat că are de gând să stea de vorbă cu liderii PSD Gorj cărora le va transmite că nu mai vrea să-l susţină pe Crin Antonescu.
Ion Gruescu crede că “glumiţele” lui Antonescu spuse la televizor dau prost. De asemenea, primarul din Negomir susține că trebuie să aibă loc discuţii extrem de serioase în Uniunea Social-Liberală.
“Domnul Antonescu este un om mai libertin în declaraţii. Trebuie însă discutat foarte serios pentru că astfel de “glumiţe” spuse pe post nu sunt bune”, a afirmat Gruescu.
Există, însă, și primari care nu au fost deranjați de declarațiile lui Crin Antonescu. Un bun exemplu în acest caz este Vasile Pârvulescu, primarul din Stănești.
“Poate, Crin Antonescu s-a exprimat greşit. Acum e târziu să ne punem candidat la prezidenţiale. Protocolul USL trebuie respectat” a spus acesta.
Detalii, aici.
 

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.