Primarul Bălu, înfrânt definitiv și irevocabil de fostul viceprimar Belgiu
Primarul Bălu, înfrânt definitiv și irevocabil de fostul viceprimar Belgiu
Ultra - Scurte13 septembrie 2013


Antonică Belgiu, fostul viceprimar al comunei Fărcășești, a câștigat procesul, definitiv și irevocabil, pe care îl avea cu primarul Dănuț Bălu. Astfel, judecătorii craioveni au decis ca fostul viceprimar să fie repus în funcție și să-i fie plătită indemnizația din septembrie 2012 și până la repunerea în funcție.
Reamintim că, de puțin timp, Bălu și-a ales un nou Consiliu Local cu doar șase consilieri care-i răspund întocmai la solicitările sale, după ce foștii consilieri și-au depus demisiile, susținându-l în tot acest scandal pe Antonică Belgiu. Unul dintre motivele acestui scandal este că Belgiu, dar și  fostul Consiliu Local, nu erau de acord cu alocarea a aproape 180.000 de lei pentru avocata Dondera, pentru consultanță și reprezentare juridică, măsură care, însă, a fost votata de noii consilieri.
Detalii, aici.

2 COMENTARII
  • visan ion 16.09.2013 la ora 9:06 am
    Si la Balteni primarul plateste 5000 de lei /luna pentru un avocat. La acesti bani primaria ar fi avut cel putin doi angajati proprii care sa reprezinte primaria. Asa a considerat primarul jurist pasarin( cu numele mic ca este mic si la caracter)
  • titi 18.09.2013 la ora 8:22 am
    la puscarie cu balu si pasarin care are lucrari la farcasesti in contul ajutorului pe care pnl-ul i la dat lui balu pentru excluderea unui consilier incomod acestuia
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *