Răuț s-a sucit: ”Nu am spus niciodată că FNME nu și-a plătit cotizația la Pandurii!”
Răuț s-a sucit: ”Nu am spus niciodată că FNME nu și-a plătit cotizația la Pandurii!”
Ultra - Scurte16 septembrie 2013


După ce a spus, în mai multe rânduri, că sindicatele trebuie excluse din acționariatul Pandurii, din cauză că nu și-au plătit cotizația către clubul de fortbal, Ion Răuț, directorul de Resurse Umane din cadrul CEO, s-a sucit, vineri, după ședința AGA, și a dat-o la întors, declarând că niciodată nu a spus, ferm, că sindicatele nu și-au plătit contribuția la club.
„Unul din asociaţi, sindicatele, nu şi-a plătit cotizaţia, pe nişte ani. De drept, sindicatele, nemaifiind asociaţi în Clubul Pandurii, nu mai ştim pe cine reprezintă domnul Condescu în Clubul Pandurii (…) Eu zic că toamna asta nu va fi suficient de lungă pentru domnul Condescu sau atât cât şi-ar dori dânsul”,declara Răuț pe 10 septembrie.
Însă, vineri, după ședința AGA de la Pandurii, Răuț a declarat, în cadrul unei emisiuni de la un post local de televiziune, că nu a afirmat vreodată, ferm, că sindicatele au restanțe la plata cotizației.
„Eu personal nu am făcut niciodată afirmația fermă că sindicatele nu și-au plătit contribuția. Am discutat că aceste contribuții pot fi diverse, domnul Cârciumaru a vorbit despre infrastructura pe care o pune la dispoziția echipei”, a menționat Răuț.
În cadrul acestei întalnirii, s-a aprobat înlocuirea din Consiliul de Administraţie a lui Anton Sava cu Mihai Prunariu. Interesant este că toți cei patru acționari au fost de acord cu acest lucru, în condițiile în care relațiile dintre Prunariu și reprezentantul FNME, Marin Condescu, nu au fost tocmai bune în ultimii trei ani.
Tot la ședința de vineri a fost discutată și modificarea statutului clubului, însă asta urmează să fie supusă din nou dezbaterii şi votului la o întrunire viitoare.
„Au cerut timp pentru a studia noul statut, înainte să-l aprobe…. adică, o lună”, a precizat Aurel Medinţu, directorul Diviziei Energie din cadrul CEO.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *