Romanescu ''urechează'' parlamentarii PNL și PC: ''Mi-am pus obrazul pentru ei, ar trebui să își facă treaba!''
Romanescu ''urechează'' parlamentarii PNL și PC: ''Mi-am pus obrazul pentru ei, ar trebui să își facă treaba!''
Ultra - Scurte25 iulie 2013


Secretarul coordonator al PNL Gorj, Marcel Romanescu, i-a dat dreptate primarului Aristide Șerbănescu, care a spus că parlamentarii de pe colegiul 1 nu au făcut nimic pentru zona respectivă.. Afirmația acestuia este puțin ciudată, având în vedere că pe colegiul 1 PNL are doi parlamentari, ceilalți doi fiind de la PC, adică tot din alianța ce se află la guvernare.
„N-am avut ocazia să candidez în 2012 şi poate nu o să pot candida nici în 2016 la parlamentare, pentru că la parlamentare se bat şmecherii, la locale se bat fraierii. În momentul de faţă nu prea văd lucruri foarte bune şi e o problemă. Alături de candidaţi mi-am pus şi eu obrazul, am stat o lună în acel colegiu, am promis că lucrurile vor merge şi că oamenii se vor interesa. Sunt patru parlamentari aflaţi la putere, ar trebui să ţină legătura cu primarii din zonă“, a declarat Romanescu.
Colegiul 1 are patru parlamentari, Răzvan Rotaru şi Ion Cupă deputaţi, Dian Popescu şi Tudor Barbu senatori. Senatorul Dian Popescu a recunoscut că că nu l-a ajutat pe primarul din Schela, dar are și o scuză: nu sunt bani! Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *