Roșia Montană, prețul plătit de Condescu lui Ponta, pentru liniștea în CEO
Roșia Montană, prețul plătit de Condescu lui Ponta, pentru liniștea în CEO
Ultra - Scurte18 septembrie 2013


Prețul plătit de Condescu lui Ponta, pentru a avea liniște în CEO, este susținerea proiectului Roșia Montană, susțin anumite surse din PSD. Astfel, premierul Ponta i-ar fi promis lui Condescu că va avea linişte din partea actualei conduceri a CE Oltenia, care încearcă de luni bune să îl lase fără funcţii, sedii, bani, influenţă şi clubul de fotbal, dacă cel din urmă își va arăta public, susținerea pentru realizarea exploatării aurifere de la Roșia Montană.
Condescu a și făcut un prim pas în acest sens, FNME exprimându-și sprijinul pentru proiectul Roşia Montană. Însă, susțin aceleași surse, Ponta aşteaptă mult mai mult de la Condescu, şi anume să îşi folosească influenţa pentru a convinge parlamentari din mai multe partide să susţină în parlament acest proiect.  De altfel, susțin sursele, lui Ciurel i s-a cerut să îl lase o vreme în pace pe Condescu, însă nu de tot.
În ceea ce îl priveşte pe Răuţ, aceleași surse susţin că premierului i s-a explicat că acesta a fost promovat pentru a face „lucrurile murdare” în companie, fapt pe deplin înţeles de Victor Ponta.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.