Rotaru despre Ciurel: ''Cât de ticălos poți să fii să spui la 20.000 de oameni, în ziua de Paști, că-i dai afară?''
Rotaru despre Ciurel: ''Cât de ticălos poți să fii să spui la 20.000 de oameni, în ziua de Paști, că-i dai afară?''
Ultra - Scurte10 mai 2013


Parlamentarul PP-DD Răzvan Rotaru a comentat, la Radio Omega, situația critică în care se află CE Oltenia. Acesta este de părere că totul este un scenariu foarte bine pus la punct de managerul Laurențiu Ciurel, primarul Florin Cârciumaru și președintele CJ Gorj, Ion Călinoiu, scenariu la care participă toate forțele politice, care ar duce la privatizarea majoritară a complexului energetic.
Rotaru crede că declarațiile cu privire la posibilul faliment al gigantului energetic au fost făcute pentru a speria oamenii, astfel încat să creadă că privatizarea majoritară este singura soluție de a salva CE Oltenia.

”Cred că Ciurel are tulburări comportamentale”

Parlamentarul a adăugat că un manager bun ar trebui să aibă soluții pentru toate problemele și crede că „Ciurel ‘are tuburări comportamentale” după ce a declarat că, în situația dată, singura soluție ar fi concedierile colective.
”Cât de ticălos poți să fii să spui la 20.000 de oameni, în Ziua de Paști, că-i dai afară? Un astfel de manager ar trebui concediat pentru că bagă panică în populație!” a declarat Rotaru.

2 COMENTARII
  • gorjanul 10.05.2013 la ora 17:25 pm
    Bravo Razvan Rotaru , impecabila logica . Felicitari .
  • ionel 12.05.2013 la ora 10:33 am
    cat de batut in cap sa fii sa crezi ca ciurel o sa dea afara 20mii de oameni..? omu a spus ca incepe sa faca liste cu primii care o sa zboare, pai nu asta vrem?? sa dispara aia care o freaca aiurea prin CEO pe salarii de 5 ori cat salariul mediu la privat?
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.