Rușeț amenință cu iesirea din FNME, dacă Marin Condescu nu-și modifică comportamentul
Rușeț amenință cu iesirea din FNME, dacă Marin Condescu nu-și modifică comportamentul
Ultra - Scurte15 iulie 2013

ion ruset
Liderul sindical Ion Rușet și-a exprimat intenția de a părăsi FNME, în cadrul Consiliului de Coordonare care a avut loc sâmbătă, nemulțumit de modul în care Marin Condescu a tratat cu administrația CE Oltenia problema inspectorilor sociali. Ruşeţ a mai precizat că nu este de acord cu ieşirile „radicale” ale niciunui lider (precum Mitrescu, Golea sau Condescu) şi că dialogul şi negocierile sunt calea pe care ar trebui s-o adopte sindicatele în relaţia cu administraţia CE Oltenia.
Un alt lider important al FNME care l-a mai criticat pe Marin Condescu este și Nelu Roșca, care a lăsat să se înțeleagă că liderii de sindicat au cu totul altă menire decât să patroneze SRL-uri sau echipe de fotbal.
În replică, președintele FNME, Marin Condescu, a vorbit despre demisia sa, dar fără să-și recunoască vreo vină, responsabili pentru eşecul sindical din ultimul timp găsindu-i pe cei care au semnat adiţionalul la contractul individual de muncă. Astfel, Condescu a spus că de vină ar fi inspectorii sociali care au fost de acord cu măsura administraţiei de a diminua, acolo unde este cazul, veniturile salariaţilor TESA. Detalii, aici.
 

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.