Salvarea CEO, neimportantă pentru Guvernul Ponta
Salvarea CEO, neimportantă pentru Guvernul Ponta
Ultra - Scurte10 septembrie 2013


Salvarea de la faliment a CE Oltenia nu este o priorotate pentru Guvernul Ponta, în condițiile în care realizarea mixtului energetic, soluția salvatoare pentru gigantul energetic, a fost, din nou, amânată. Anunțul vine chiar de la Ion Călinoiu, care s-a bătut cu pumnii în piept, în nenumărate rânduri, că mixtul va fi finalizat, cel târziu, în această toamnă.
„Am vorbit cu domnul prim-ministru şi este în linie dreaptă realizarea mixului energetic. Termenul este septembrie – octombrie de realizare a acestei măsuri destul de importante“, se lăuda Ion Călinoiu pe 21 iunie. „Se va organiza acest mix energetic, vă asigur, septembrie cel târziu vom avea coşul energetic“, afirma, din nou acesta, în iulie.
Ieri, însă, șeful CJ Gorj, a dezvăluit că nu se va realiza, anul acesta, mixtul energetic, aruncând, bineînțeles, vina pe alții.
„Sunt unele probleme de neînţelegere de realizare a acestor entităţi de către FMI, Banca Mondială, Comisia Europeană, finanţatorii noştri. Consideră că dispare competiţia şi se conduce la ideea că va fi o activitate pe pierderi. Nu e aşa. Anul acesta zic şi eu că nu se mai face“, a dat-o la-ntors Călinoiu.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.