Temelescu, absent nemotivat de la serviciu, pentru a vedea meciul Hapoel-Pandurii
Temelescu, absent nemotivat de la serviciu, pentru a vedea meciul Hapoel-Pandurii
Ultra - Scurte9 august 2013


Sindicalistul Viorel Temelescu va avea de dat niște explicații în față conducerii CEO, după ce acesta a plecat în delegaţie, alături de colegii din sindicat, pentru a vedea meciul Hapoel-Pandurii, fără acordul administrației. Astfel, Temelescu, care este salariat la CEO și are o fişă a postului şi una de pontaj, dacă voia să plece, trebuia să îşi facă o cerere de concediu, ceea ce nu a făcut, fiind neobișnuit cu astfel de „practici absurde” la locul de muncă.
Se pare că Temelescu, de atâţia ani uitat prin funcţii pe la mişcarea sindicală sau clubul Pandurii Târgu-Jiu, nu mai ştie cum se procedează atunci când, ca angajat la o societate, vrea să plece de la muncă. Probabil Temelescu încă se crede la mişcarea sindicală şi pe un post de inspector social, fără fişa postului şi fişă de pontaj, astfel nu se explică cum credea că poate pleca sau veni la serviciu doar când are chef.
Conducerea CEO a obervat, însă, lipsa acestuia de la serviciu, trecându-l ca absent nemotivat, şi, pentru cele câteva zile în care a lipsit fără justificare, va primi şi o sancţiune, cel mai probabil o reducere a salariului.
De remarcat este, însă, dezinteresul cu care acești sindicaliști își trateaza serviciul, considerând că este, încă, o joacă în care ei se fac că muncesc, iar altcineva îi plăteşte gras pentru că mimează munca. De această dată, însă, sindicalistul va simți pe pielea lui ce înseamnă să îți neglijezi locul de muncă.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.