Tudor Barbu, despre posibilul faliment al CEO: ''O dăm la străini pentru că noi suntem nişte ciorditori!''
Tudor Barbu, despre posibilul faliment al CEO: ''O dăm la străini pentru că noi suntem nişte ciorditori!''
Ultra - Scurte10 iulie 2013

Anunțul făcut de Laurențiu Ciurel, despre posibilitatea ca CE Oltenia să intre în insolvență a produs reacții dure în rândul parlamentarilor gorjeni. Astfel, senatorul Tudor Barbu crede că declarațiile făcute de Ciurel sunt „o formă perfidă prin care managerul anunţă falimentul şi vânzarea pe nimic a Complexului Energetic Oltenia”.
„Dacă Ciurel anunţă scăderea producţiei cu 50% şi intrarea companiei pe pierdere e clar ce urmează: CEO nu va fi pe profit, anunţăm proştii de acest lucru dar şi că trebuie privatizată ca să fie bine. O dăm la străini pentru că noi suntem nişte ciorditori” a declarat Barbu, care a amintit că premierul Victor Ponta a spus că nu va fi privatizat colosul energetic atâta timp cât rămâne pe profit.
Mai mult, senatorul PC a comentat și declarațiile lui Ciurel cu privire la reorganizarea companiei. ”Când un manager anunță o reorganizare de genul acesta și nu face nici o precizare, este vorba despre disponibilizări masive, care premerg privatizării majoritare, ca la Oltchin sau ca la Sidex.” a declarat Barbu, care i-a mai cerut lui Ciurel să spună public cine se ocupă de vânzarea energie electrice produsă de Complexul Oltenia.
De asemenea, senatorul Barbu a spus că se va încerca și destructurarea sindicatelor, prin cumpărarea a diverși lideri sindicali. ”Vor face tot posibilul să cumpere cutrele și curvele dintre liderii de sindicat, care, din păcate, sunt multe, pentru că acolo sunt bani mulți, acolo se învârt miliarde, și vor destructura mișcarea sindicală”, a adaugat acesta. Detalii, aici.
 
 
 

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *