Cârciumaru, despre demisia lui Pităroiu: "Gestul său este incalificabil!"
Cârciumaru, despre demisia lui Pităroiu: "Gestul său este incalificabil!"
Ultra - Scurte31 mai 2013

Preşedintele PSD Gorj Florin Cârciumaru a catalogat azi ca incalificabil gestul lui Daniel Pităroiu, care a demisionat din funcţia de director Financiar al CE Oltenia, după mitingul de ieri al minerilor.
„Nu cunosc motivele pentru care domnul Pităroiu şi-a dat demisia dar, din punctul meu de vedere ca un fost director de unitate, ca un om care gestionez un act de conducere, gestul domnului Pităroiu este incalificabil. […] Am stat împreună când ne-a fost bine, trebuie să stăm împreună şi când ne este greu”, a spus Cârciumaru.

1 COMENTARII
  • gorjanul 02.06.2013 la ora 16:47 pm
    Nu mai Carciumache , gesturile tale sunt de neinteles . Tu nu poti concepe ca mai exista si oameni cu bun simt care nu accepta sa fie partasi la distrugerea si vanzarea pe nimic a CE Oltenia . 23 de ani comunistii din PSD au capusat intreprinderile din Gorj iar cand nu mai au ce fura le falimenteaza si le cumpara pe un pret mai mic decat la fier vechi . Vezi Grimex , Amorim , Unirea , Rostramo , Santierul 4 Vadeni , Citex , Agromec , UR Tg Jiu , ICF Tg Jiu , IFET Tg JIu , Macofil , Lafarge , Lactin , Compil ,TPSUT Rovinari , Gormec , UR Motru , UR Rovinari , Vinalcool ,SCIFCAI Tg Jiu , Robur , UMTCF si altele . Pe cele mai multe dintre acestea a pus mana , cine crezi mai Carciulache , Chiar prietenul si partenerul tau de afaceri Sarcina Nicolae de la Balta . Tu ce crezi mai Carciulache , sa fie o simpla coincidenta sau mai multe ? 'rati ai' dracu' de comunisti .Cum i-ti poti imagina mai Carciulache ca Sarcina detine personal sau prin interpusi zeci de firme care au datorii la stat de zeci de mii de MILIARDE pe care nu le plateste . Dupa ce acumuleaza datorii de milioane de euro la bugetul de stat le baga in faliment , infiinteaza altele si tot asa . Oare cu a cui complicitate mai presedinte atotputernic la PSD Gorj , cumva cu a ta ? Esti cumva asociatul din umbra al lui Sarcina ? Oare si Calinoiu ? Poate si copilul vostru de suflet Ponta ? Oare de asta Sarcina este intangibil ??????? Intreb si eu mai nea ' Taranu de la Negomir .
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *