Condescu cere demiterea lui Ciurel: ''Va fi dus în cătuse la Tribunal!''
Condescu cere demiterea lui Ciurel: ''Va fi dus în cătuse la Tribunal!''
Ultra - Scurte31 mai 2013

Marin Condescu anunţă că va cere, luni, ministrului Niţă demiterea lui Laurenţiu Ciurel, directorul general al CE Oltenia. Mai mult, Condescu l-a făcut pe Ciurel „mincinos şi nesimţit” pentru că de câteva luni afirmă în presă că CEO merge pe profit, în timp ce salariaţii companiei au salariile tăiate, programul de lucru e redus, iar anumite termocentrale nu mai funcţionează și l-a amenințat că, dacă până vinerea viitoare nu va prezenta situaţia economică şi financiară a companiei energetice, „va fi dus în cătuşe la Tribunal”.
Referitor la încheierea protestului după trei ore, liderul sindical Marin Condescu spune că nu era obligatoriu să dureze până la ora 17.00, precizând că mitingul şi-a atins obiectivul, acela de a trage un semnal de alară. De asemenea, acesta a anunțat că FNME a demarat, azi, un referendum, în care întreabă salariaţii CEO dacă vor sau nu grevă generală. Detalii, aici și aici.
 

4 COMENTARII
 • loby 31.05.2013 la ora 20:15 pm
  Condeescule,sunt pregatite catusele si pentru tine.Vin verificarile pentru banii clubului cheltuiti ilegal in campaniile electorale din 2008 si 2009,stii tu si pentru cine si de ce?!
 • paul 01.06.2013 la ora 13:29 pm
  loby mai taci odata , poate ca a furat si Condescu dar asta a mai si facut ceva bun, atat pt Pandurii cat si pt CEO , apre deosebire de calinoiu si carciumaru care doar au pus panselute si au vandut jutedul lui sarcina . Din cauza alora toti au plecat din oras.
 • loby 01.06.2013 la ora 17:03 pm
  Da Paul,ai dreptate,Condeescu trebuie lasat sa fure in continuare,pentru ca mai face si ceva bun.Numai ca tot pentru el si pentru cei ce i-au dat nas sa faca harcea-parcea miscarea sindicala,dupa ce i-a "sponsorizat" zdravan in campaniile electorala din 2008-2009.Domnule,nici nu stii ce mafie misuna in jurul acestui individ.Asa ca toti sunt o apa si un pamant,locul lor fiind la Rahova sau Jilava.pentru gravele ilegalitati facute.
 • panti 02.06.2013 la ora 13:10 pm
  condescu a facut ceva bun doar daca a mai ramas dupa ce si-a umplu el buzunarele ! pandurii primesc de 5 ani sponsorizare de la SNLO, centralele energetice si acum CEO. Abia anul asta, cand toate celelalte echipe din liga 1 sunt in ra ha t financiar si nu platesc la timp jucatorii , pandurii au reusit performanta.. pana acum se bateau pe ultimele 5 locuri. N-are nici o legatura cu vreun merit al lui condescu, dimpotriva.. daca se uita cineva in actele de la pandurii o sa vada cati jucatori no name , care n-au jucat deloc la echipa, adusi pe salarii de zeci de mii de euro au trecut prin pandurii.. cel mai probabil impartind aceste salarii cu condescu si ai lui
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *