Sindicalistul Fluerătoru: ''Vom declanșa grevă generală dacă Ciurel nu va fi demis!''
Sindicalistul Fluerătoru: ''Vom declanșa grevă generală dacă Ciurel nu va fi demis!''
Ultra - Scurte1 iunie 2013

Liderul sindical Cristi Fluerătoru a lansat o serie de atacuri la adresa managerului CE Oltenia, Laurențiu Ciurel. Astfel, într-o emisiune TV de la un post local, Fluerătoru a afirmat că singura soluție pentru rezolvarea actualelor probleme cu care se confruntă gigantul energetic este demisia lui Ciurel. Fluerătoru a continuat, acuzând conducerea CEO că majoritatea contractelor făcute de complexul energetic de la înființare și până acum au fost făcute ”pe sub mână”, și nu prin licitație publică, cum ar fi fost normal.
De asemenea, liderul sindical l-a contrazis și pe Ion Călinoiu, care afirma că motivul protestelor ar fi de fapt tăierea salariilor inspectorilor sociali, spunând că toți inspectorii au semnat actele adiționale CCM, prin care salariile acestora au fost micșorate. Mai mult, Fluerătorul a spus că sindicatele nu vor decât să fie respectate contractele deja semnate și să fie respectat CCM.
În încheiere, acesta a spus că sindicatele vor declanșa greva generală în cazul în care Ciurel nu va fi demis, garantând acest lucru cu demisia sa. Înregistrarea video, aici.
 

3 COMENTARII
  • loby 01.06.2013 la ora 16:53 pm
    Flueratorule,odata cu Ciurel sa plecati si voi,astia de la sindicate,care ati capusat mineritul.luati niste salarii nesimtite.va angajati peste tot rudele,prietenii si alte jagardele,etc.Sunteti toti niste paraziti pe munca si banii celor care muncesc cu adevarat in minerit si energie.
  • Alin 02.06.2013 la ora 0:30 am
    Acest ***** trebuia sa ajunga de mult in inchisoare, in primul rand pentru violenta si apoi pentru furt. Bine, mai sunt si alte aspecte ..
  • VASI 02.06.2013 la ora 9:55 am
    Cea mai mare ******** acest Flueratoru, Asa cum spune bne nr.1. asta trebuie sa plece cu Ciurel. Cred ca dintre sindicalisti foarte suparat pe Ciurel este si aceasta ******** , pentru ca a fost si inca mai este o mare capusa a CEO, El nu are treaba cu munca sindicala in afara capuselii Ceo.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *