Tudor Barbu: ''Doar proștii cred că există un conflict administraţie-sindicate în CEO!''
Tudor Barbu: ''Doar proștii cred că există un conflict administraţie-sindicate în CEO!''
Ultra - Scurte31 mai 2013

Senatorul PP-DD Tudor Barbu este de părere că nu există nici un conflict între administrația CE Oltenia și sindicatele din minerit-energie. „Doar proştii cred că există un conflict între sindicatele şi patronatele Complexului Energetic Oltenia” a spus senatorul, repetând ce-a mai spus în urmă cu câteva luni,  că-n ultimii 20 de ani, cele două tabere “au făcut o cârdăşie ordinară şi s-au îmbogăţit în detrimentul Complexului Oltenia”.
„Când interesele acestor şacali ajung divergente, când vor să fure banii din acelaşi loc, se scuipă unii pe alţii” a mai spus fostul jurnalist, precizând că important e viitorul CE Oltenia, și nu Condescu sau Ciurel, care sunt sunt ”vremelnici”.
Mai mult, Barbu crede că soluția pentru detensionarea relaţiilor administraţie- sindicate este anchetarea de către DNA a tuturor celor implicaţi. Detalii, aici.

1 COMENTARII
  • loby 01.06.2013 la ora 9:37 am
    Cine dracului l-a mai adus si pe acest palavragiu in Gorj.Ce treaba are individul cu judetul;vine pe aici din cand in cand,isi da cu presupusul,sa zica prostimea ca are activitate.In realitate,toti sunt o apa si un pamant.Niciunul nu misca un deget pentru binele judetului,fiind aceleasi ciorbe reincalzite de ani de zile:GREBLA,POPEANGA,RUSET,CONDEESCU,IRIZA,MOREGA,si ceilalti mancatori de vorbe,dar beneficiari de avantaje si privilegii cat cuprinde.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *