VIDEO. Senatorul Cârciumaru crede că pesediștii sunt rasa superioară, și doar reclamațiile făcute de ei trebuie luate în calculÎn concepția senatorului Florin Cârciumaru, pesediștii sunt o rasă superioară, singura cu drept de petiționare a autorităților, și numai reclamațiile emise de grupuri de pesediști trebuie luate în seamă și puse în dezbaterea partidului. Restul sunt cetățeni de mâna a doua, absolut neglijabili și de neluat în calcul.

Senatorul Cârciumaru a spus public, recent, că a decis să-l bage pe inspectorul general Ion Ișfan în analiza partidului, numai după ce un grup de profesori pesediști au înaintat la partid, firește, o petiție împotriva colegului lor din fruntea Inspectoratului Școlar Județean.

De-a lungul timpului, prefectul și ministrul de resort au primit sute de petiții, despre abuzurile lui Ișfan, de la alte cadre didactice. Reclamațiile respective aveau însă un defect: nu proveneau de la membri ai PSD, de aceea n-au fost luate în calcul. Este explicația publică terifiantă pe care o dă, nonșalant, un senator al României.

Ne rămâne doar să așteptăm și să sperăm că un grup de pesediști din APAREGIO GORJ S.A. va depune o plângere la partid împotriva lui Traian Pătrășcoiu, că un grup de pesediști din Poliția Locală Târgu Jiu va depune o plângere la partid împotriva lui Florin Urdea, că un grup de cadre medicale pesediste va depune o plângere la partid împotriva lui Gigel Capotă ș.a.m.d.

Noi, ceilalți, indiferent cât de mulți suntem, n-are sens să ne mai obosim să petiționăm instituțiile statului. Cât timp nu intrăm și noi în PSD, nu vom fi luați în calcul. O spune, indirect, un senator al României.