Vâlceanu acuză conducerea Minprest de ''ipocrizie și aroganță''
Vâlceanu acuză conducerea Minprest de ''ipocrizie și aroganță''
Ultra - Scurte30 aprilie 2013

Dan Vâlceanu îi acuză de „ipocrizie şi aroganţă” pe directorii Minprest Rovinari, Gabriel Giorgi şi Alin Văcaru. Liderul democrat-liberalilor s-a legat de cele două Dacia Duster achiziţionate de conducerea unităţii, considerând inoportună o astfel de investiţie pe timp de criză. „Înseamnă că societatea merge brici! De asta au introdus sporul de vechime în salarii, ca să facă profit şi să-şi ia maşini? Este o ipocrizie şi o aroganţă” a acuzat Dan Vâlceanu.
„Ipocrit e Dan Vâlceanu când spune aşa ceva. Eu ştiu ce am găsit la Minprest după conducerea pedelistă” răspunde directorul general al societăţii din Rovinari, Gabriel Giorgi, explicând că au fost achiziţionate două Dacia Duster pentru că parcul auto era foarte vechi.
Mult mai dură este replica directorului adjunct Alin Văcaru. „De unde ştie Dan Vâlceanu cum se conduce o unitate? El a condus doar firmele lui taică-său, n-a ştiu niciodată să se descurce singur. Nu este în măsură să-mi dea mie sfaturi” spune social-democratul. Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *