Vâlceanu: ''Nu Ciurel trebuie acuzat de epurări politice, ci Călinoiu!''
Vâlceanu: ''Nu Ciurel trebuie acuzat de epurări politice, ci Călinoiu!''
Ultra - Scurte31 iulie 2013


Prezent la la emisiunea Interviurile Infinit FM, președintele PD-L Gorj, Dan Vâlceanu, a declarat că nu crede că Ciurel poate fi acuzat de epurări politice, în condițiile în care pe mulți dintre directorii demiși, managerul CEO nici măcar nu îi cunoaște.
”Nu cred că domnul Ciurel trebuie acuzat de epurări politice, ci, mai degrabă, domnul Călinoiu, uitați-vă ce a pățit domnul Burlan. Pe mulți dintre cei demiși nici nu cred că Ciurel îi cunoștea, dar cred că a primit îndrumări de la partid”, a declarat Vălceanu.
Mai mult, liderul pedeliștilor gorjeni este de părere că Ion Călinoiu la invidiat pe Ionel Manțog, pe vremea când acesta conducea mineritul în Gorj, având în vedere modul în care se implică în problemele din CEO.
”Domnul Călinoiu mi-a dat impresia, văzând cu câtă ardoare s-a implicat și se implică în problemele cu care se confruntă CEO, că l-a invidiat foarte mult pe Ionel Manțog, pe vremea când acesta conducea mineritul în Gorj. Dacă îl intrebi pe Călinoiu de probleme din sănătate, de exemplu de spitalul din oraș, va spune că este condus de un manager privat și nu se implică, pe când, dacă vine vorba despre probleme în minerit sau energie, vedeți cum acționează”, a mai precizat Vâlceanu.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *