Vâlceanu: ''USL şi-a angajat familiile, rudele şi prietenii''. Florescu: ''Să-ţi fie ruşine, Dan Vâlceanu!''
Vâlceanu: ''USL şi-a angajat familiile, rudele şi prietenii''. Florescu: ''Să-ţi fie ruşine, Dan Vâlceanu!''
Ultra - Scurte9 mai 2013

Scandal între şeful PD-L şi useliştii de la Gorj. Aceştia se acuză reciproc că şi-au angajat rudele şi prietenii la diferite instituţii şi societăţi.  Vâlceanu a dat ca exemplu cazul socrului lui Ciprian Florescu, vicepreşedinte PSD, numit director la Liceul de Muzică din Târgu Jiu. Vâlceanu îl acuză, astfel, pe Florescu şi spune că sunt mult mai mulţi pesedişti care şi-au „aranjat” rudele de când au venit la guvernare.
În replică, Ciprian Florescu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj, i-a transmis lui Dan Vâlceanu de la PD-L să-i fie ruşine că pune la îndoială capacitatea managerială a socrului său, director la Liceul de Muzică. Florescu afirmă că socrul său deţine funcţia de conducere în învăţământ de la vârsta de 24 de ani şi nu are nicio legătură cu poziţia pe care el o are în PSD.
Vâlceanu mai spune că şefii Minprest au angajat recent în jur de 300 de rude sau apropiaţi. Şeful Minprest, Gabriel Giorgi, îi explică lui Vâlceanu că, de fapt, actualii salariaţi de la societatea pe care o conduce, sunt rude de-ale foştilor parlamentari PD-L, Ion Ruşeţ, Severus Militaru şi Cosmin Popescu, dar şi membrii familiei lui Iustin Moţa, tot de la PD-L.
Detalii, aici , aici și aici.

1 COMENTARII
  • Miriam 02.06.2013 la ora 0:22 am
    Pai cum sa fie tara asta prospera cu toti prostalaii care o conduc? Ponta este aliatul numarul unu al lui Basescu si face politica proasta pe care a facut-o si Boc. De asta merg lucrurile atat de rau in tara asta. AM crezyut ca astia au ceva in cap, cand i-am ales, dar cand am vazut ca Ponta este ales de presedinte, culmea ironiei, noi am ales PSD-ul ca sa nu mai fie Base' in fruntea tarii si tot cu el si ai lui ne-am pomenit la conducere. Asa ca....alegem PNL-ul sau PP-DD-ul, ca de astia de la PSD ne-am lamurit cu alianta lor ad-hoc.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *