Vezi aici reacțiile primarilor gorjeni cu privire la posibila insolvență a CEO
Vezi aici reacțiile primarilor gorjeni cu privire la posibila insolvență a CEO
Ultra - Scurte11 iulie 2013

Anunțul cu privire la posibilul faliment al CE Oltenia a creat un val de reacții printre primarii din Gorj. În timp ce Dorin Hanu este de părere că insolvența CEO ar avea anumite avantaje, primarul Hanu crede că această variantă ar fi cea mai proastă. De asemenea, primarul din Rovinari, Dorin Filip, consideră că discuțiile despre falimentul gigantului energetic îi sperie pe investitorii chinezi, care ar trebui să construiască noul grup energetic, în valoare de 1 miliard de euro.
Primarul din Motru, Dorin Hanu și-a exprimat punctul de vedere cu privire la posibila insolvență a CEO, spunând că fi doar o metodă  prin care se pot recupera banii de la datornici. „Insolvenţa nu trebuie privită cu dramatism, are anumite avantaje. S-a văzut că a funcţionat la Hidroelectrica” a declarat acesta.
Nu de aceeași părere este, însă, și primarul din Turceni, Dumitru Gâlceavă. Pentru el, insolvenţa este cea mai proastă variantă posibilă pentru că ar afecta grav bugetul localităţii. „Este cea mai proastă soluţie pentru Complex! Managerii ar trebui să-şi facă treaba şi să vândă curent. Anul trecut se vindea, acum nu. Nu este bine ce se întâmplă, este foarte rău pentru locuitorii din Turceni, oamenii sunt foarte necăjiţi” a explicat Gâlceavă.
Dorin Filip, edilul din Rovinari, este de părere că managerul CEO a exagerat în momentul în care a spus că nu este exclusă insolvenţa companiei. Mai mult, acesta a pus la îndoială că noul grup energetic ce ar trebui construit de chinezi s-ar mai realiza. „Ne batem cu pumnul în piept că aşteptăm chinezii să vină să investească un miliard de euro, păi îi mai trage inima când văd că se vorbeşte despre faliment?” a declarat Filip. Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *