Viorel David: ”Îl rog pe Florin Cârciumaru să rămână la echipa Pandurii!”
Viorel David: ”Îl rog pe Florin Cârciumaru să rămână la echipa Pandurii!”
Ultra - Scurte8 octombrie 2013


Managerul Artego, Viorel David, a vorbit într-un interviu acordat Infinit FM pentru prima dată despre scandalul descinderilor de la clubul sportiv Pandurii șio despre neînțelegerile generate de numirea lui Liviu Andrei pentru funcţia de manager general al echipei de fobtal târgujiană. În același interviu, Viorel David îl roagă pe primarul Cârciumaru să se răzgândească și să nu plece din AGA Pandurii și declară că imaginea echipei Pandurii n-a fost afectată de recentele descinderi, pentru că ea este dată de performanţele sportive.
Totodată, Viorel David s-a arătat deranjat de faptul că toată lumea îşi dă cu părerea despre orice și le transmite politicienilor c-ar fi preferabil să vină cu soluţii, în loc de păreri.
„Îi transmit o rugăminte: să nu plece pentru că este nevoie de oameni luptători. Echipa asta de fotbal s-a făcut din eforturile unor oameni care s-au chemat Condescu, Cârciumaru, şi chiar Vulpe care acum este în puşcărie”, a declarat David.
Mai mult, managerul Artego susţine că a purtat discuţii cu fostul prefect de Gorj Liviu Andrei şi că a fost de acord să ocupe scaunul de manager general la Pandurii.
„A dorit să vină la club pentru a ajuta echipa. Ce să facem? Să-l omorâm pe Andrei că este din Târgu-Jiu ? Să-l omorâm c-a fost prefect, să ne batem joc de oameni în felul acesta? De ce nu suntem de acord cu numirea sa? Nu sunt mulţi oameni de excepţie în Târgu-Jiu”, a mai precizat David.
Detalii, aici.
 

2 COMENTARII
  • liviu 08.10.2013 la ora 21:14 pm
    Domnule David,aveti stima si consideratia mea,dar in cazul LIVIU ANDREI nu aveti dreptate,este un om fara caracter,incorect,dar si incapabil a conduce CS PANDURII.Are insul atatea bube nevindecate in cap,caci nu mai asta functie ii mai trebuia,dupa el parjol.
  • viorel rogoz 26.10.2013 la ora 15:11 pm
    Monica Popescu spune: 26 octombrie 2013 la 14:50 Eu Monica Popescu recunosc ca am turnat. Nu puteam suporta inpertinenti ce incalcau politica partidului. Si astazi sunt pedepsiti cei care au criticat Psd-ul sau alte formatiuni. Pe Valer Marian l-au dat afara pentru ca nu a fost de acord cu Ponta si l-a tradat. Eu l-am raportat pe Viorel Rogoz si am pus si elevii pe urmele lui. Am adunat un material valoros. L-am intocmit in interesul tarii si a poporului. Sotul meu era secretar de partid. Era normal sa fiu vigilenta. Acum, dupa ce partidul a fost inlaturat , sotul a trecut la altul tot atat de uman casi pcr-ul. E vorba de Partidul Socialist al Munci. Noi muncim si azi. Eu am fost promovata in post important. Meritele acelora care au informat sunt recunoscute si astazi. Statul nostru ii apara pe cei care au fost si sunt adevarati patrioti
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.