Virgil Drăgușin, noul subprefect, în locul lui Arjoca
Virgil Drăgușin, noul subprefect, în locul lui Arjoca
Ultra - Scurte5 septembrie 2013


Liberalul Virgil Drăgușin a fost numit noul subprefect de Gorj, după ce Sorin Arjoca a fost schimbat din funcție, acesta urmând să devină inspector guvernamental. Virgil Drăgușin a confirmat numirea, menționând că jurământul va fi depus fie vineri, fie sâmbătă. Cu toate că aceste schimbări au fost hotărâte din 26 iunie, abia aseară au devenit valabile, după publicarea în Monitorul Oficial.
Ciudat este că, în iunie, când Arjoca a fost numit inspector guvernamental, Guvernul a hotărât să concedieze toți inspectorii guvernamentali, acesta urmând să ocupe postul doar trei luni.
Detalii, aici.

3 COMENTARII
  • HaHaHa 08.09.2013 la ora 11:57 am
    Arjoca a ocupat chiar prea mult acest fotoliu, avand in vedere trecutul sau..cu iz penal! Este o persoana duplicitara, care in fata iti zambeste, dar te sapa pe la spate! Sa nu va mirati ca numirea a stat la dospit, ptr. ca Arjoca are relatii multe, incepand cu Calinoiu, cel care ii este si ruda prin alianta si sfarsind cu cei carora le da periodic informatii...! Asa s-a trecut cu vederea faptul ca in 2002, Judecătoria Târgu-Jiu a dispus încetarea procesului penal împotriva actualului subprefect, pe motiv că s-a tot amanat (ca si acum) pana a intervenit prescripţia răspunderii penale şi a respins şi acţiunea civilă a fostei partenere de afaceri, careia Arjora i-a aplicat o corectie f. dura! Claire Beatrice Chavée a făcut recurs la tribunal, iar acesta a fost admis pentru că s-a descoperit ca în mod nelegal instanţa de fond a respins acţiunea civilă privind acordarea cheltuielilor de judecată! Belgianca a castigat procesul dupa 4 ani, Sorin Arjoca fiind obligat de magistraţi la plata a 1.000 de lei daune morale şi 9.360 de lei cheltuieli de judecată. Fiind rau platnic, ptr. ca o parte din castig se ducea pe jocuri de noroc, Arjoca nu şi-a plătit cei 10.360 de lei pe care-i datora fostei sale asociate, fiind nevoie de interventia unui un executor judecătoresc. Acesta a pus în aplicare hotărârea judecătorească şi i-a oprit ceva vreme o sumă considerabilă din salariul lui Arjoca, până la acoperirea sumei stabilite de instanţa de judecată. Avand sefia peste cei de la fond funciar, Arjoca este campion la ...donatii!!! Astefel, el deţine în comuna Godineşti 7 hectare de teren agricol şi două hectare de pădure, primite prin donaţie. Tot prin donaţie a primit un teren şi în Tg-Jiu, intravilan, ca şi cel cumpărat în urmă cu 20 de ani. Subprefectul este proprietarul a trei imobile, un apartament în municipiu (apartamentul primit de la Grimex, pe care nu l-a mai dat titularei de drept, tot prin inginerii judecatoresti) o casă in municipiu şi o alta la Godineşti! Asa ca si-a facut plinul, nu trebuie sa-i pangem de mila! Romanescu, din nou profesor universitar la
  • HaHaHa 08.09.2013 la ora 12:04 pm
    Arjoca a ocupat chiar prea mult acest fotoliu, avand in vedere trecutul sau..cu iz penal! Este o persoana duplicitara, care in fata iti zambeste, dar te sapa pe la spate! Sa nu va mirati ca numirea a stat la dospit, ptr. ca Arjoca are relatii multe, incepand cu Calinoiu, cel care ii este si ruda prin alianta si sfarsind cu cei carora le da periodic informatii…! Asa s-a trecut cu vederea faptul ca in 2002, Judecătoria Târgu-Jiu a dispus încetarea procesului penal împotriva fostului subprefect, pe motiv că s-a tot amanat (ca si acum) pana a intervenit prescripţia răspunderii penale şi a respins şi acţiunea civilă a fostei partenere de afaceri, careia Arjora i-a aplicat o corectie f. dura! Claire Beatrice Chavée a făcut recurs la tribunal, iar acesta a fost admis pentru că s-a descoperit ca în mod nelegal instanţa de fond a respins acţiunea civilă privind acordarea cheltuielilor de judecată! Belgianca a castigat procesul dupa 4 ani, Sorin Arjoca fiind obligat de magistraţi la plata a 1.000 de lei daune morale şi 9.360 de lei cheltuieli de judecată. Fiind rau platnic, ptr. ca o parte din castig se ducea pe jocuri de noroc, Arjoca nu şi-a plătit cei 10.360 de lei pe care-i datora fostei sale asociate, fiind nevoie de interventia unui un executor judecătoresc. Acesta a pus în aplicare hotărârea judecătorească şi i-a oprit ceva vreme o sumă considerabilă din salariul lui Arjoca, până la acoperirea sumei stabilite de instanţa de judecată. Avand sefia peste cei de la fond funciar, Arjoca este campion la …donatii!!! Astefel, el deţine în comuna Godineşti 7 hectare de teren agricol şi două hectare de pădure, primite prin donaţie. Tot prin donaţie a primit un teren şi în Tg-Jiu, intravilan, ca şi cel cumpărat în urmă cu 20 de ani. Subprefectul este proprietarul a trei imobile, un apartament în municipiu (apartamentul primit de la Grimex, pe care nu l-a mai dat titularei de drept, tot prin inginerii judecatoresti) o casă in municipiu şi o alta la Godineşti! Asa ca si-a facut plinul, nu trebuie sa-i plangem de mila!
  • gogu 08.09.2013 la ora 17:05 pm
    Ce face saracul Marian Vintilescu cu clanul sau daca , cumnatelul sau Arjoca nu mai este la butoane ? Ramane fabrica de judecatori de la UCB fara pionul din umbra Vintilescu ?
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.