"Zilele Oraşului" debutează azi în Târgu Jiu
"Zilele Oraşului" debutează azi în Târgu Jiu
Ultra - Scurte20 mai 2013

Primarul Municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, a ţinut în această dimineaţă o conferinţă de presă prin intermediul căreia a invitat toţi târgujienii să participe la festivitatea „Zilele Oraşului”, eveniment ce va începe azi şi va dura o săptămână, încheindu-se duminică, 26 mai: „Vreau să vă spun că în program avem evenimente deosebite. Am aflat de la specialişti că prognoza meteo ne va fi favorabilă. Vă invit, împreună cu cei dragi dumneavoastră, să participaţi la toate evenimentele, pentru ca sunt multe, frumoase şi plăcute. Vă spun că o sa fie şi bine organizate”.
Cârciumaru a anunţat prezenţa unui număr foarte mare de comercianţi: „De astăzi încep să vină comercianţii. Pot să spun că vor fi foarte mulţi. Sunt solicitări de la comercianţi din toată ţara. Spre deosebire de anii anteriori, suprafaţa pe care o folosim pentru acest eveniment este generoasă ca spaţiu. Posibilităţile de organizare sunt mult mai bune pe Insuliţă, decât în faţa Primăriei.
Vezi aici programul evenimentului.

3 COMENTARII
  • costi 20.05.2013 la ora 14:26 pm
    domnule carciumaru, spui ca o sa vina foarte multi comerianti,,, dar noi nu avem bani sa le cumparam produsele pentru ca matale nu ai creeat locuri de munca,,, nu ai facut nimic, in afara de petreceri, sa iti fie rusine la botic
  • Alin 20.05.2013 la ora 15:38 pm
    Mergi, prietene , si angajeaza-te la Succes. 500 de lei nu mai ajung intr-o luna ? Oricum nu iei banii decat din 2 in 2 luni. Aici poate fi primarul tras la raspundere, ca tolereaza faptul ca angajatorul de care vorbeam nu plateste salariile la timp si contrbutiile deloc .
  • Alin 20.05.2013 la ora 15:44 pm
    Intrebati mai bine de ce terasa lu' Costel este intotdeauna prima, fara sa plateasca ceva in plus la primarie pentru pozitia privilegiata ? Pentru ca foloseste carne de vacal la mici si primarul are cota parte .
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *