2037 de familii din Târgu Jiu, batjocorite de Romanescu, Zaharia și Pătrășcoiu!
2037 de familii din Târgu Jiu, batjocorite de Romanescu, Zaharia și Pătrășcoiu!
Investigatii30 ianuarie 2018

2037 de familii din Târgu Jiu au înregistrat la Primărie cereri prin care solicită acordarea de locuințe. Cea mai veche cerere datează din 2002! Majoritatea acestor familii se află într-o situație disperată și așteaptă o minune din partea autorităților locale.
Din păcate, nici primarul Marcel Romanescu, nici consilierii locali și nici Alexandru Zaharia, directorul general al  EDILITARA PUBLIC S.A., nu sunt atât de preocupați de situația celor 2037 de familii, pe cât s-au dovedit a fi cu consilierul Ion Iliescu, al directorului general al S.C. APAREGIO GORJ S.A.
Cu peste două săptămâni în urmă, am dovedit că Iliescu locuiește ilegal, de circa doi ani, într-o așa-zisă casierie  a societății de stat, amenajată într-un apartament aflat în proprietatea Primăriei. Totuși, nici Romanescu, nici consilierii locali, nici Zaharia nu s-au preocupat cu adevărat de soluționarea acestei situații aberante. Cu 2037 de solicitări de locuințe pe cap, unele din 2002, Romanescu își permite să țină un apartament ocupat ilegal, pentru cazarea unui fost pușcăriaș, care are un salariu de 60 de milioane de lei vechi, lunar.
Iată răspunsul oficial al Primăriei, care atestă că 2037 de familii așteaptă o locuință, unele din 2002.

Deși apartamentul în care continuă să locuiască ilegal Iliescu este în proprietatea Primăriei, primarul Romanescu susține în fals că tot ce poate face e să-i trimită o adresă lui Alexandru Zaharia!

La rândul lui, Zaharia mimează că se preocupă de situația apartamentului. Deși contractul de închiriere îi permitea să-l evacueze imediat pe Iliescu, Zaharia i-a dat lui Pătrășcoiu un termen de 15 zile, ca să transforme apartamentul în casierie. La fața locului nu se mișcă, însă, nimic, Iliescu continuând să stea, imperturbabil, cu cracii-n sus, la televizor.

În tot acest timp, 2037 de familii așteaptă și ele o locuință, unele încă din 2002. Adică de 16 ani, domnule primar Romanescu!

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.