DOCUMENT. Legătura dintre soția viceprimarului Aurel Popescu și casieria APAREGIO, în care continuă să locuiască ILEGAL consilierul lui Pătrășcoiu
DOCUMENT. Legătura dintre soția viceprimarului Aurel Popescu și casieria APAREGIO, în care continuă să locuiască ILEGAL consilierul lui Pătrășcoiu
De cititInvestigatiiOpinii29 ianuarie 2018

Numele, datele personale și semnătura soției viceprimarului Aurel Popescu apar pe factura de 359.220.100 lei vechi, plătită de Traian Pătrășcoiu, director general al S.C. APAREGIO GORJ S.A., către S.C. CRISTAL GALAXY S.R.L., pentru modernizarea apartamentului Primăriei situat pe strada Lotrului din Târgu Jiu, în care locuiește și acum ilegal consilierul Ion Iliescu, fost pușcăriaș.

Așa cum am probat aici, lucrările de modernizare au fost încredințate de Pătrășcoiu firmei respective, care aparține de facto lui Aurel Popescu, cu mult înainte ca APAREGIO să preia în administrare de la EDILITARA apartamentul respectiv. Cel mai probabil, firmele de casă ale șefilor din Primărie s-au bătut pe acea lucrare. Fiindu-i dator lui Popescu, care scrisese o notă de fundamentare mincinoasă pentru proiectul de hotărâre în baza căruia s-a atribuit apartamentul către APAREGIO, Pătrășcoiu s-a grăbit să-ncredințeze intempestiv modernizarea imobilului către firma viceprimarului.
%%BANNER_468%%
Din devizul de reparații al spațiului, aflat și el în posesia noastră, rezultă că Pătrășcoiu și Aurel Popescu nu și-au propus nicio clipă să facă acolo casierie, întrucât nu e prezent niciun fel de element de siguranță și nicio lucrare specifică unei casierii. Deși apartamentul nu e decomandat, Pătrășcoiu a avut nesimțirea să povestească, recent, la TV SUD, că el a gândit casieria în sufragerie și dormitorul lui Iliescu în camera din fund. Ca să ajungă în camera lui, Iliescu trecea prin casierie!
Soția lui Aurel Popescu, care a fost surprinsă anul trecut deplasându-se cu șofer și mașină de la Primărie, lucrează, în calitate de contabil, și la firma familiei: S.C. CRISTAL GALAXY S.R.L.  Aceasta a fost fondată în 2008 de mezina familiei, Irina Popescu. Devenind, în scurt timp, abonată la bani publici, ca să nu bată prea tare la ochi Aurel Popescu i-a transferat-o bunului său prieten Liviu Cîlniceanu, care a încasat și el în ultimii ani câteva miliarde de lei vechi, pentru chirii, de la Primăria Târgu Jiu.   Pentru ca totul să nu fie atât de strident, înainte să ajungă la Cîlniceanu, firma a făcut o escală la un necunoscut din Motru, Dobrescu Solomon.
Nesimțirea lor întrece orice limite dacă luăm în calcul și faptul că Liviu Cîlniceanu a fost impus, la schimb, de Aurel Popescu, ca membru în Consiliul de Administrație Provizoriu al … S.C. APAREGIO GORJ S.A. !!!

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.