Învingeţi Steaua!
Învingeţi Steaua!
FotbalSport15 septembrie 2011

Gorjenii mai au un singur dor

Cocoţată pe locul patru în clasamentul Ligii I după primele şase etape, Pandurii priveşte cu speranţă spre meciul cu Steaua, toată suflarea pandură aşteptând un rezultat bun din confruntarea de la sfârşitul săptămânii.
Pandurii a demonstrat că are forţa de a câştiga în faţa oricărui adversar, victoria din meciul cu CFR Cluj, unul în care echipa gorjeană a jucat aproape perfect, dar şi eficienţa arătată, e drept, în faţa unui adversar mult mai slab cotat precum CS Mioveni, în ultima etapă, dând speranţe lui Grigoraş că nu se va întoarce de la Ploieşti, acolo unde va juca contra Stelei, cu mâna goală.
Tehnicianul Pandurilor crede că echipa sa se poate bate de la egal la egal cu orice adversar: “Am demonstrat că ne putem lupta de la egal la egal cu orice adversar, când eşti concentrat şi conectat 100 %. Am arătat că ne putem bate cu CFR, o echipă puternică, am surclasat Mioveniul, de ce să nu încercăm şi un rezultat favorabil cu Steaua? Asta depinde numai de capacitatea lor de a se mobiliza în momentele cheie”, a declarat Grigoraş. Acesta spune că singura care are de pierdut în urma acestei partide este echipa bucureşteană: “Nu avem nimic de pierdut cu Steaua. O înfrângere contra Stelei nu este ceva ieşit din comun. Dacă reuşim să scoatem un rezultat bun, ne-ar motiva pentru viitor şi mai mult”, a mai spus Grigoraş despre meciul Pandurilor cu Steaua.

Cu Chiricheş împotriva Stelei

Începând din iarnă, Vlad Chiricheş va schimba tricoul Pandurilor cu cel al Stelei, dar acest lucru nu pare a-l opri pe Grigoraş să-l folosească pe proaspătul internaţional în meciul cu viitoarea sa echipă.
Pentru că în fotbalul românesc există de multe ori înţelegeri prin care jucătorii împrumutaţi sau proaspăt transferaţi de o echipă sunt opriţi să joace în meciul direct, preşedintele executiv al Pandurilor a ţinut să precizeze că în cazul lui Chiricheş nu există o astfel de înţelegere: „Chiricheş nu are nicio clauză, poate juca cu Steaua, numai, Doamne fereşte, să nu fie indisponibil. Singura clauză care este în contractul său sunt acele procente pe care le mai avem după un eventual transfer de la Steaua la o altă echipă”, a anunţat Eugen Pârvulescu. Deşi în sezonul precedent a avut un caz similar, cel al lui Gabi Matei, pe care a preferat să nu-l expună suspiciunilor, Grigoraş spune acum că va miza pe Chiricheş: „Voi merge pe mâna lui Chiricheş până la capăt, cât va avea contract cu Pandurii, indiferent ce se va întâmpla după joc sau în timpul jocului”, a declarat antrenorul Pandurilor.

Vor să profite de oboseala Stelei

Meciul dintre Steaua şi Pandurii se va disputa la mai puţin de 70 de ore după finalul partidei pe care bucureştenii au disputat-o cu Schalke 04 în Europa League, iar acest lucru ar putea conta în desfăşurarea de forţe în meciul de campionat. Din acest timp extrem de scurt, Steaua mai taie perioadele petrecute pe drum, de la Cluj la Bucureşti şi de la Bucureşti la Ploieşti, aşa că timpul de refacere după partida din Europa League rămâne şi mai mic.
Dacă Steaua poate acuza probleme fizice şi chiar probleme de lot, Pandurii va ataca meciul de la Ploieşti cu tot lotul valid, Grigoraş avându-i la dispoziţie pe toţi jucătorii din lotul cu care a început campionatul. Pleaşcă, jucător care a ratat debutul sezonului din cauza problemelor medicale, a jucat primul meci în etapa trecută, contra Mioveniului, şi a răspuns foarte bine ritmului de joc, el fiind integralist la revenirea pe gazon după o perioadă destul de lungă, lucru care certifică faptul că fundaşul dreapta nu mai resimte dureri şi este apt 100%.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.