CIUMA GALBENĂ paralizează Prefectura Gorj. Prefectul MASON Iacobescu, CÂRPIT cu  BEIZADEAUA lui Grivei, în post de SUBPREFECT?!
CIUMA GALBENĂ paralizează Prefectura Gorj. Prefectul MASON Iacobescu, CÂRPIT cu BEIZADEAUA lui Grivei, în post de SUBPREFECT?!
Investigatii19 octombrie 2021

 

După ce, în urmă cu doar câteva zile, PNL Gorj a numit în funcția de prefect pe masonul Marcel Iacobescu, un ins fără veleități de om de stat, care-a fost inexistent în calitate de consilier județean, CIUMA GALBENĂ pregătește paralizarea completă a Prefecturii Gorj, prin impunerea ca subprefect a beizadelei politrucului Gheorghe Grivei, care este rudă cu Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj.

Gheorghe Grivei a trecut prin mai multe partide politice și funcții publice, și și-a creat imaginea unui lătrău fără cauză.

Fiul său, Tiberiu Grivei, este angajat de mai mulți ani în Consiliul Județean, într-un post de consilier, dar îi lipsesc cu desăvârșire pregătirea și experința profesională necesare într-o funcție de subprefect.

Mulți alți dinozauri din politica gorjeană și-au impus beizadelele în diverse funcții publice, în timp ce absolvenți eminenți ai unor universități de prestigiu sunt umiliți la toate concursurile la care îndrăznesc să participe.

Avocatul Bobu îl elogiază pe Grivei jr.: știe să numere și este ”meneger”!

Precum comuniștii, pe timpuri, liderii PNL Gorj l-au desemnat pe avocatul agramat Nicolae Bobu să-l propună pe Grivei jr. în funcția de subprefect, subliniindu-i calitățile prin care excelează: știe să numere voturi, a făcut-o de mai multe ori, la mai multe alegeri, și este chiar ”meneger” de proiect.

Grețosul scenariu comunist a curs mai departe, astfel că mai mulți liberali au aplaudat geniala propunere.

Chircu – impresaru’, altă propunere jenantă

Ca să fie tacâmul complet, un alt liberal, Constantin Popescu, a făcut și el o propunere, la fel de jenantă, pentru aceiași funcție de subprefect: Sorin Chircu, fost consilier județean – fără niciun fel de activitate, pentru care PNL-ul a creat artifical în CE Oltenia un post de șef de departament la Direcția de Achiziții, cu numai doi subordonați!!! În lipsă de activitate, Sorin Chircu își consumă timpul prin CE Oltenia impresariind colege dornice de afimare profesională, cu sprijinul directorului general, Daniel Burlan.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.