UCB este pregătită pentru admiterea de toamnă…
UCB este pregătită pentru admiterea de toamnă…
Opinii22 august 2012

1.Deoarece cocoșații care formează cel mai straniu Senat universitar din istoria UCB sunt una cu stăpânul… adică formează complexități umane erecte spre văzduhul transcendent al performanțelor universitare. Cu toții sunt deciși să jure cu mâna pe Biblie că, în noul an universitar, 2012-2013, nu vor mai citi GORJNEWS și, ca atare, nu se vor mai excita, după cum – ne spun cititorii pe forum – le-ar fi reproșat președintele de ședință de la Senat… într-o ședință. Așadar, vor rămâne cu excitările pe care li le poate provoca doar cealaltă activitate favorită, în afară de lecturarea săptămânală a ziarului nostru: votarea la ordin a deturnărilor de fonduri, ”cu scop lucrativ și de cercetare”, ordonate de șeful senatului. Iar aici, ”oamenii știe meserie” și se manifestă cât mai fluid, din punct de vedere legal, mai ales că instituții de formă, precum Curtea de Conturi, nu ar putea recunoaște o delapidare și dacă aceasta ar izbi-o în față. Așa că mă văd forțat să lansez, cu ocazia admiterii de toamnă de la UCB, un slogan universal: delapidatori din toată România (mai mult sau mai puțin universitară), veniți în Gorj (Cum a  făcut însuși ministrul reformator de la Externe, Andrei Marga, prietenul coloneilor lui Putin)! Aici, instituțiile statului de  drept sunt o glumă proastă, se poate fura ca în codru…
2.Deoarece el lider majimo al UCB este intens concentrat spre noi izbânde în planul culturii, al cercetării științifice, al formării studenților din Liga Studenților, în ton cu principiile serioase ale noului tip de societate, multilateral dezvoltată, pe care UCB vrea să o reformeze pluri-multi-lateral, contra ”mulți bani, mulți bani” publici. Ca atare, simțim, cu toții, nevoia să aducem prinosul nostru de recunoștință d-lui Președinte de ședință al Senatului și reformatorului de la Externe, cel care rămâne în sufletele noastre universitar-muierești, singurul ”El”. Domnule Gorun, Dvs. sunteți un far al culturii române (cu doctoratul luat la 50 de ani), un reper pentru cercetarea științifică (prestată la firmele subordonaților din UCB și aplaudată doar de Sorinel Ghimiși) și un ctitor de instituții (pe care, cu un management inspirat, le puneți pe butuci financiar).
Dvs., d-le Rector, sunteți un maxim al evoluționismului instituțional – ce spun eu – sunteți Marga de pe Jii pentru noi, cei care nu înțelegem subtilitățile Dvs. colosale de cosmic manager universitar, cu efecte stihice asupra banului public. Ave! Vă dorim ca recolta de toamnă pe cap de student să fie îmbelșugată!
3.Deoarece urmează campania electorală, iar UCB va trebui să dovedească, din nou, că este apolitică și se va pune în genunchi, pentru ca fratele fostului parlamentar anti-comunist,”Gigi” Gorun, adică Adrian însuși (alt luptător împotriva comunismului, nu și împotriva stalinismului, totuși), să mai prostească încă un partid politic, cum a fost cazul cu geniile de la PD-L Gorj, în 2008. Atunci, fostul partid de guvernământ, în care singurul bărbat adevărat era Elena Udrea, a acceptat la Gorj, nolens volens, întreaga logistică, dar și echipa de campanie, formată din angajații UCB, în timpul orelor de program, contra susținerii candidaturii lui Adrian Gorun pentru un colegiu de deputat de la țară…  Nu mă credeți? Poate credeți fotografiile alăturate…!

Apoi, au făcut ceea ce orice om cu scaun la cap ar face, în cazul lui Adrian Gorun: l-au vândut lui Morega, care l-a bătut la scor. Să sperăm că, după admiterea de toamnă, marele politician anti-comunist Adrian Gorun, va fi mai norocos în campanie alături de noua bornă politică de pe traseul său impunător: PSD (n.n. felicitări sincere PNL Gorj pentru că s-a distanțat de traseiști penibili!).
De data aceasta, UCB este pregătită și organizată, din nou, cam ca la mormântarea lui Kim Jong-Il, să se așeze, mai mult sau mai puțin erectă, în spatele liderului său, așteptând ca primarul Cârciumaru să dea semnalul trupelor de campanie pe bani publici din UCB. USL poate prelua traseiști de peste tot pentru Guvernul Ponta; ce dacă sunt de la PD-L, ce dacă sunt staliniști?! Astfel, primarul nostru, pe care în mod irațional continuăm să-l votăm, ar fi în ton cu alt reprezentant efervescent și spectaculos al noii generații din politica românească uriașă, prefectul Teodorescu. Cum și-a început mandatul dl. Teodorescu? Mergând la București cu celălalt predecesor fricos și inutil al său, dl. Andrei Liviu de la PD-L, deoarece, fiind mare caracter, simte nevoia să-i găsească servici, acum că i-a luat scaunul de prefect. Pe lista lui Teodorescu, urmează alt nevoiaș, strămutatul de lux Adrian Gorun, dar imediat după ce termină admiterea de toamnă și se organizează un pic, dat fiind că pare a avea probleme la Externe …
Cu umoru-i inconfundabil, Morega deja îi cântă prohodul în trustul său de presă, așa că, domn prefect, ajutați domn’e și pe amărâtul de Gorun cu o slujbă!
4.Deoarece rectorul UCB, Moise Bojincă, este în pragul sinuciderii, ca urmare a tuturor neregulilor cu iz penal pe care trebuie să le semneze la ordinul lui Gorun.
5.Deoarece toți decanii au fost dovediți plagiatori cu rang de găinari de către GORJNEWS.
Deoarece profesorii nu sunt plătiți, pentru că banii de salarii sunt deturnați pentru ca președintele Adrian și diverse doamne să facă ”cercetare științifică”, irosind sute de mii de euro.
6.Deoarece Liga studenților din UCB e pregătită să-i învețe pe noile victime (studenții de anul I) cum poți face bani ușor în facultate, scriind ode conducătorului iubit. Luptătorul anti-comunist Adrian Gorun este sensibil la astfel de demersuri lăudabile și-i îmbracă în bani, în cel mai pur stil manelist. Aviz studenților de anul I – fiți inteligenți și mogulul vă face oameni.
Acestea fiind scrise, cred că nu mai există niciun dubiu: UCB este pregătită pentru admiterea de toamnă

15 COMENTARII
  • toma 22.08.2012 la ora 15:14 pm
    Pai Gorun dupa ce va primi un sut in fund de la Minister va reveni la pdl si va incepe campania de toamna. Dl Malaescu, ii mai oferiti sediul de campanie de la Casa de Cultura? cred ca nu, v-a suparat prea rau Gorun. Dle decane, v-ati pregatit cizmele in locul "vuitoanelor" pentru campania door-to-door? si studentii, sunteti gata de micsorat din nou semestrele si sesiunea? Eu zic ca toata lumea e pregatita pentru revenirea domnului Presedinte!
  • bebe 22.08.2012 la ora 21:03 pm
    Usl-Gorj a ajuns rau! Citez din Pandurul: Horaţiu Gorun rămâne director şi în guvernarea USL la Direcţia pentru Tineret şi Sport. Pai ce dracu faceti tata ii lasati pe aceiasi oameni ai PDL in functii.gorun candidat PDL si fiul lui(care sarbatorea zilnic cu Davitoiu in carciuma acetuia) au fost cei mai mari anti-USL-isti din Gorj Voi vota PPDD la toamna! Nu se poate asa ceva! Semnez Un membru USL
  • velcea 22.08.2012 la ora 21:18 pm
    BA CE BUNA E DOAMNA BACA IN POZA! II STA BINE IN PORTOCALIU! A LUAT MULTE VOTURI GORUN,DAR NU A PUTUT SA-L DEA PE MOREGA LA O PARTE CUM A FACUT LA UCB! LA UCB NU SE FACE CARTE ,DAR MACAR SUNT PROFESOARE BUNE LA CARE SA TE UITI!
  • rajpapur 22.08.2012 la ora 23:56 pm
    sa-i fie rusine acestui ŞACAL politic, traseist notoriu, sa se numeasca intelectual si profesor universitar! la toate este REPETENT: caracter, moralitate, civism, profesionalism, e o HAHALERA, asa cum apare in poza, un CIOLANAR care i-a prostit pe toti GUGUSTIUCII din PDL, acum pe cei din PSD si PNL!!!" Huooooooooooooooooooo, cu tot neamul tau de rahati!
  • sandra 22.08.2012 la ora 23:58 pm
    da, Domne, acesta este adevarul: NISTE RAHATI IN ,,SLUJBA" ROMANIEI! nu merita nici scuipatii oprobiului public!
  • Sanda 23.08.2012 la ora 16:33 pm
    Acest individ a avut de la inceput proasta inspiratie sa imparta universitatea in doua: intr-o parte au stat prietenii lui, protejatii lui, aceia care isi permiteau sa nu intre la cursuri, sa primeasca plasutele in sesiune, banutii, iar in cealalta parte au fost pusi aceia in care a dat pana i-a scos afara din universitate. Vezi cazul lui Somacescu, Magheresu, Roman Barbuti, Lupulescu, Ungureanu etc. A distrus viata multor tineri nevinovati. De ce?
  • pupyllyka 23.08.2012 la ora 18:03 pm
    ce frumoși sunt acesti galbejiti, nici pe tarani nu mai pot sa-i minta... dl Senator PDList nu a avut SUCCES! Va incerca sub umbrela altor PROSTI, acum este in tabara USL.... EXISTA OARE PARTID PRIN CARE SA NU-ȘI FI TRAS BALELE ACEST RAMATOR???
  • pop 23.08.2012 la ora 21:13 pm
    Eu nu il inteleg pe Carciumaru! Se mira de procentul pe Tg-Jiu! Pai daca mai primeste multi tradatori o sa ia PPDD inaintea USL E BINE CA PUPINCURISTI AI LUI gORUN NU MAI INTRA SA VERSE BALE PE AICI! Vai de judetul Gorj !
  • sarcinagh 23.08.2012 la ora 22:34 pm
    bai, ce jigodii! si mai vor si respect...telectual!
  • frumusica 24.08.2012 la ora 8:27 am
    Este rusinos ca exista un astfel de ziar in orasul nostru. In aceste timpuri s-a inteles gresit de acesti indivizi libertatea cuvantului. Atacurile la persoane este un lucru josnic pentru cei care scriu astfel de articole. Încerc sa ma abtin vis-a vis de a comenta cele scrise la adresa d.lui profesor Adrian Gorun si a fiului Horatiu, dar cei care scriu aceste randuri au fost ajutati odata de dl. Gorun, fiind in acelasi timp si prieteni cu Horatiu. Rusine pentru ceea ce fac. Dar se adevereste acel proverb ”pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti”. Multa dreptate se afla in aceste cuvinte. Dar pana la urmă exista o singura dreptate CEA DIVINA de care sunt convinsa ca vor avea parte cei care scriu asemenea articole. Rusine voua sa va fie ca sunteti romani si cetateni ai orasului lui Brancusi.
  • C. CUTEANU 24.08.2012 la ora 10:08 am
    @frumusica E adevarat…indubitabil … “ATACURILE LA PERSOANA ESTE UN LUCRU JOSNIC”. Si va rog IO, cu insistenta, nu va mai abtineti “vis-a-vis de” a comenta… e pacat ca atata prostie “galagioasa” sa ramana nepulverizata spre noi, muritorii, ce asteptam ca D-zeu sa execute gandurile a tot felul de imbecili, pe care democratia originala a lui Ilescu i-a transformat din traseisti/e in profesori universitari.
  • Dana 24.08.2012 la ora 10:54 am
    @frumusica Cand un om te scapa de puscarie, iar tu ii alergi copilul pana il dai afara din universitate, cum se numeste? Nu cunosti raspunsul? Ia intreaba-l pe mentorul tau. Cred ca i se pare cunoscut scenariul.
  • frumusica 24.08.2012 la ora 11:41 am
    Vad ca incercati sa corectati unele greseli de exprimare fiind cadru didactic universitar, dar eu consider ca totusi este descalificabil ceea ce faceti și mai devreme sau mai tarziu o sa culegeti roadele.
  • velcea 24.08.2012 la ora 13:39 pm
    @frumusica Cred ca si dv sunteti cadru universitar,dar nu stiti sa scrieti ,dar sunteti frumusica si merge! Gorun apreciaza asta! La un chef in Pedagogic chiar fratele lui a zis ca el are femei cate vrea(era divortat atunci), atunci cand a fost intrebat in gluma de cineva Dar ceilalti barbati care au muncit pt el si Horatiu si apoi au luat un sut in c.. ,merita acest comportament? Iar faptul ca comenteaza unii,asta e.Macar aici , daca in UCB nu au voie ca isi pierd serviciul!
  • Andrei C 25.08.2012 la ora 9:40 am
    pentru Sanda: Lupulescu nu a fost scos din Universitate de Gorun. E chiar bine mersi in clica acestuia, acolo unde a fost tot timpul. Este unul dintre cei mai infocati pupatori in fund si sustinatori ai lui, sprijinit de Gorunache si plin de privilegii interzise muritorilor de rand. Ca rasplata pentru ca a scos diplome false pe banda cu Caralicea i s-au dat numai functii, desigur dupa de l-a turnat pe primul. Semenescu, magherescu, Roman barbuti, Nebunu, Cojocaru, acestea sunt exemplele corecte.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.