Start dat de campioană
Start dat de campioană
Alte sporturiSport2 noiembrie 2012

„Fuga la ștafetă”, o competiție organizată în premieră la Târgu Jiu cu sprijinul Universității „Constantin Brâncuși” și care a făcut parte dintr-un traseu național în care au fost incluse regiunile istorice ale României, a beneficiat de prezența marii campioane la atletism, Constantina Diță-Tomescu.
Campioană olimpică la Beijing, Constantina Diță a fost la Târgu Jiu și a dat startul în cele două curse, masculină și feminină,
maratonista fiind și cea care a dat medaliile câștigătorilor. Constantina Diță n-a fost neglijată de organizatori, care i-au înmânat o diplomă și o medalie de excelență, medalie pe care atleta a pus-o pe același rang valoric cu cea de la Jocurile Olimpice din 2008: „Această medalie este, pentru mine, la fel de importantă ca și cea cucerită la Beijing, la Jocurile Olimpice, fiind primită acasă, la Târgu Jiu”, a declarat marea atletă gorjeană. Aceasta a promis că, dacă se va afla în țară, nu va ezita să fie prezentă și la ediția următoare a concursului „Fuga la ștafetă”: „Dacă voi fi aici, cu siguranță voi participa și anul viitor, însă sper să văd concurând aici mult mai mulți studenți. Mă așteptam să fie unde la 500-900 de atleți”, a mai spus Constantina Diță.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.