Pandurii are locul 4 asigurat
Pandurii are locul 4 asigurat
Fotbal27 mai 2013

Pandurii Târgu Jiu va termina sezonul 2012 / 2013 al Ligii 1 în primele 4 locuri. Echipa gorjeană nu mai poate fi ajunsă din urmă de către urmăritoarele Dinamo şi FC Vaslui. Bucureştenii au fost învinşi la începutul acestei etape, pe teren propriu, cu 3-2 de Viitorul Constanţa, aflându-se acum la 6 puncte distanţă faţă de târgujieni, cu un singur meci rămas de disputat până la finalul actualei stagiuni. Nici cei de la FC Vaslui nu îi mai pot întrece în clasament pe panduri, diferenţa dintre cele două formaţii fiind de 4 puncte, moldovenii mai având, la fel ca Dinamo, o singură partidă de jucat.

În aceste condiţii, elevii lui Cristi Pustai mai pot rata calificarea în Europa League numai în cazul în care se vor clasa pe locul 4 la finalul campionatului, iar CFR Cluj va câştiga Cupa României. Dacă vor „merge” în Europa de pe poziţiile 3 sau 4, gorjenii vor intra în competiţie din primul tur preliminar, iar în situaţia unei calificări din postura de vicecampioană a României, îşi vor începe aventura continentală din turul 2 preliminar.

Penultima partidă a pandurilor din acest sezon, cea din cadrul etapei cu numărul 33, împotriva celor de la Concordia Chiajna, va avea loc azi de la ora 19.30, şi va fi transmisă în direct de Dolce Sport.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.