Pandurii învinge la Chiajna şi se menţine pe locul 2
Pandurii învinge la Chiajna şi se menţine pe locul 2
Fotbal28 mai 2013

Pandurii Târgu Jiu a trecut aseară, în deplasare, de Concordia Chiajna cu scorul de 1-0. Golul marcat de Răduţ în minutul 8 a fost suficient pentru adjudecarea celor 3 puncte, atât de necesare în economia calificării pentru sezonul viitor al Europa League.

Partida de la Chiajna, din cadrul penultimei etape a acestui sezon, avea o miză foarte mare pentru ambele echipe. Atât ilfovenii, cât şi gorjenii aveau neaparată nevoie de toate cele 3 puncte puse în joc, însă din motive diametral opuse: târgujienii luptă pentru Europa League, pe când cei de la Concordia se bat pentru salvarea de la retrogradare. Tocmai din acest motiv, meciul a fost unul destul de anost, cele două echipe preferând să joace precaut.
Pandurii a deschis scorul rapid, în minutul 8, prin Mihai Răduţ. Acesta a reluat în poartă, din 5 metri, pasa excelentă a lui Ibeh, cel care reuşise o pătrundere spectaculoasă în marginea careului. În continuare, Pandurii a preferat să se închidă şi să aştepte greşeala adversarului pentru a porni pe contraatac. Până la finalul meciului, elevii lui Ilie Stan nu au reuşit să îşi creeze decât două ocazii mari: un şut puternic expediat, în minutul 43, de mijlocaşul Purece şi respins spectaculos de Lazăr, şi un gol anulat pe motiv de fault în atac, în al doilea minut de prelungire a partidei.
Cu această victorie, Pandurii îşi păstrează poziţia secundă în clasament, având 62 de puncte, cu unul mai mult decât ocupanta locului 3, Petrolul Ploieşti. Pe poziţia a 4-a se află în continuare Astra Giurgiu, adversara pandurilor din ultima etapă a sezonului, cu 59 de puncte.

Pentru VIDEO, click aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.