Bârcă s-a răzgândit: ”Nu mai candidez la șefia PDL Gorj!”
Bârcă s-a răzgândit: ”Nu mai candidez la șefia PDL Gorj!”
Ultra - Scurte15 octombrie 2013


În urma atacurilor primite din partea greilor din PDL Gorj, primarul Ion Bârcă a renunțat la ideea de a mai candida împotriva lui Dan Vâlceanu pentru șefia partidului. În același timp, Severus Militaru şi Puiu Diaconescu continua atacurile la adresa lui Bârcă, despre care spun că democrat-liberalii n-au cum să-i ia în serios candidatura atâta timp cât se cere exclus din PDL.
„Este o candidatură făcută de o persoană care vrea să plece din PDL, nu o iau în serios în condiţiile în care Bârcă a mers de mână cu candidatul USL în campania electorală. Ar trebui să-şi amintească de momentul în care a fost ales primar”, a declarat Militaru.
În replică, Bârcă îi transmite lui Militaru că a fost făcut primar de aceeaşi echipă din fruntea PDL Gorj, și anume Ionel Manţog-Cosmin Popescu, care l-a făcut şi pe el parlamentar în 2008.
„Să se spele cu PDL-ul pe cap! Oricum e un partid de 3% , în marja de eroare”, a mai adăugat primarul din Turburea, care a ținut să precizeze că nu va mai candida la șefia PDL, pentru că se teme nu va fi corectă competiţia internă de luna viitoare şi că, deja, s-au făcut aranjamentele.
Detalii, aici.

1 COMENTARII
  • bagaciosu 16.10.2013 la ora 7:56 am
    Asa va trebuie daca ati bagat toti neica nimeni care au facut alfabetizarea in partid. Voi nu vedeti ca omu-i dus cu barca? El de abia si-a incheiat ciclul gimnazial si gata se vrea lider de partid. Cu fata lui de tamp, tipul nu e numai pervers, dar si periculoso sporgersi. Nu ca Valceanu ar fi mai bun, dar e perseverent si tine de partid asa cum e. Incearca chestia aia de verticalitate ca nu-l primeste nimeni in alt partid,deocamdata.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.