USR: ”Niciun concurs LEGAL în instituțiile publice!”. Cazul Ambulanța Gorj
USR: ”Niciun concurs LEGAL în instituțiile publice!”. Cazul Ambulanța Gorj
exportInvestigatii31 august 2021

”Niciun concurs legal în instituțiile publice!” Acesta pare să fie sloganul după care se ghidează deputatul Radu Miruță, presedintele USR Gorj. Partidul lui a primit câteva structuri publice, în coordonare, la Gorj. De fapt, li s-a dat ”verde” useriștilor să facă, în segmentul alocat lor, fix același dezastru pe care l-au produs pesediștii, la vremea lor, și pe care-l fac acum liberalii, la ei în ogradă.

Recent, USR Gorj l-a propulsat în funcția de director economic la Serviciul de Ambulanță Gorj pe un anume Constantin Bodescu (foto).

În cercurile cele mai informate ale politicii din România este dată ca sigură ieșirea USR de la guvernare, spre sfârșitul acestui an. Această perspectivă îi alarmează pe sinecuriștii USR-ului, și îi face să încerce să se pună la adăpost.

Din postura de director economic, cu acceptul managerului Traian Claudiu Constantinescu (foto), numit și el tot de deputatul Miruță, directorul economic Bodescu și-a scos la concurs un post de șef de achiziții publice, chiar în direcția condusă de el. În acest fel, Bodescu se definitivează într-un post de șef, ca să nu-i fie pus în pericol viitorul profesional, de guvernările viitoare, din care USR s-ar putea să lipsească.

Ca să nu apară contracandidați, s-a uitat la el în CV  și a cerut drept condiții obligatorii fix studiile de licență și cursurile absolvite de el.

Ca urmare, a candidat singur și deja a trecut de prima probă.

După cum am dovedit mai sus, acest concurs se finalizează în data de 9 septembrie. Totuși, știindu-se protejat de deputatul Miruță și fiind conștient că acest concurs e o mare vrăjeală cu câștigător cunoscut dinainte, în persoana sa, Bodescu a început să elaboreze și să emită documente oficiale, în calitate de șef de achiziții publice, care apar deja postate pe site-ul Ambulanței Gorj!

De pildă, în 27 august a.c., s-a anunțat organizarea unui concurs pentru ocuparea unui post de îngrijitor.

Anterior datei de 27 august, când nu avea calitatea de sef serviciu de achizitii publice, Bodescu a intocmit fisa postului de ingrijitor, si si-a asumat oficial intocmirea acestui document. Iată dovada, mai jos. Dinainte de 27 august, Bodescu știa, probabil bazandu-se pe promisiunile deputatului Miruță, că va câștiga concursul de sef de achiziții publice!

Nu mai punem la socoteală că aceste fișe ar trebui facute de serviciul de managementul resurselor umane, si in niciun caz de protejatul deputatului Miruță.

Din pacate, Bodescu pare sa aiba personalitate multipla, fiindca, pentru acelasi concurs, semneaza si alte documente, dar ca director economic. Iată dovada.

Astfel de asa-zise concursuri spulberă definitiv sloganurile useriste din campaniile electorale, si le răstoarnă la 180 de grade: ”NICIUN CONCURS LEGAL ÎN INSTITUȚIILE PUBLICE!”

1 COMENTARII
  • Risca Ion 26.11.2021 la ora 13:45 pm
    Acolo ,la ambulanță este un șofer P.M de undeva din zona Schela Gorj ,acesta in loc sa și facă treaba de șofer(in timpul serviciului ) ,se întâlnește cu diverse femei .....
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.