Călinoiu, contrazis de Ponta: ”Rectificarea bugetară va fi una negativă!”
Călinoiu, contrazis de Ponta: ”Rectificarea bugetară va fi una negativă!”
Ultra - Scurte28 octombrie 2013


După ce președintele CJ Gorj, Ion Călinoiu, s-a bătut cu pumnul în piept, cu fiecare ocazie pe care a avut-o, că următoarea rectificare bugetară va fi una pozitivă, premierul Victor Ponta a anunțat, cu lejeritate, că lucrurile nu stau chiar așa.
Astfel, Victor Ponta, prezent sâmbătă la Târgu Jiu, cu ocazia împlinirii a 75 de ani de la inaugurarea Ansamblului Monumental „Calea Eroilor” al marelui sculptor Constantin Brâncuşi, a anunțat că mult așteptata rectificare bugetară va fi una negativă. Ponta a găsit și un vinovat pentru acest lucru: firmele, pentru că au avut profituri sub cele prognozate de guvern.
„Avem o rectificare bugetară negativă, pentru că încasările la buget, în special cele pe impozitul pe profit, sunt mai mici decât cele prognozate cu aproximativ 3,8 miliarde de lei. Pentru salariile profesorilor, sănătate şi însoţitorii persoanelor cu handicap, rectificarea va fi pe plus. Miercuri se va face această rectificare bugetară. Vom face o analiză la sfârşitul anului şi dacă ANAF-ul nu funcţionează, vom lua măsuri cu şefii instituţiei”, a declarat premierul Ponta.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.