Doi directori din cadrul CEO, salvați de la schimbare de un deputat PSD
Doi directori din cadrul CEO, salvați de la schimbare de un deputat PSD
Ultra - Scurte18 noiembrie 2013

Doi șefi din cadrul CE Oltenia ce erau vizați pentru schimbare au reușit să-și păstreze funcțiile, cu ajutorul deputatului de pe Colegiul 4, Camelia Khraibani.  Este vorba despre şefii dela UMC Lupoaia şi UMC Roşiuţa, în speţă Constantin David şi Ion Ghica, care, din motive necunoscute, urmau să fie schimbați din funcție. Schimbare ce ar fi avut loc, dacă sindicaliştii Nelu Roşca şi Nicolae Bădiţa nu ar fi băgat-o la înaintare pe Khraibani, mizând pe colaborarea bună dintre aceasta și managerul CEO, Laurențiu Ciurel.
Problemele celor doi directori au început după ce s-a răspândit vorba că aceștia au fraternizat cu mişcarea sindicală din zonă, în speţă cu sindicaliștii Nicolae Bădiţa și Nelu Roșca, lucru deloc pe placul administrației CEO, mai ales că aceștia nu păreau să fie pe picior de egalitate sau chiar superiori în relaţia cu mişcarea sindicală, ci mai degrabă subordonați.
Astfel, cu toate că demersurile pentru schimbarea acestora erau destul de avansate, pe la jumătatea săptămânii trecute, au fost blocate de către sindicaliştii Bădiţa şi Roşca, cu ajutorul unui deputat care se află în relaţii destul de bune cu conducerea CEO, respectiv Camelia Khraibani. Intervenția acesteia s-a dovedit a fi una de bun augur pentru cei doi directori, managerul CEO, mergând pe mâna demnitarului, decizând să le acorde o şansă.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.