Săvoiu, atac la Teodorescu: ”Lucrează pentru Ponta sau pentru opoziție?”
Săvoiu, atac la Teodorescu: ”Lucrează pentru Ponta sau pentru opoziție?”
AlteleUltra - Scurte22 octombrie 2014


Vicepreședintele PDL Gorj, Ion Săvoiu, declară într-o recentă postare pe Facebook că modul ”deosebit” în care se implică PSD Gorj în campania electorală se datorează fostului prefect Radu Teodorescu.
”Pentru cine lucrează Radu Teodorescu? Pentru Ponta sau pentru opoziție?
Da, am înțeles că Ponta l-a promovat pe Teodorescu, din aripa de sugari a PSD-ului, direct ditamai șeful de campanie electorală. Ce n-am priceput, în schimb, este pentru cine lucrează Teodorescu. Pentru Ponta sau pentru opoziție?
Vineri s-au descoperit mii de flyere anti-Iohannis, în sediul PSD Gorj, așezate special, la vedere, sub nasul ziariștilor invitați la conferința de presă.
De curând, la Gorj TV, ziariști de casă ai PSD-ului au înjurat timp de o oră chiar PSD-ul, plângându-se că s-au strâns bani mulți, de campanie, dar sunt blocați la … Teodorescu.
radu teodorescu
Același Teodorescu le-a interzis lui Cârciumaru și Călinoiu, pesediștii cu cea mai mare notorietate în Gorj, să iasă în emisiuni electorale. Călinoiu e atât de stresat încât a ajuns să pocească, în fața ziariștilor, până și denumirea ANI.
Teodorescu a angajat, ca purtător de cuvânt la PSD Gorj, fără să se consulte cu nimeni, pe cea mai acră dintre ziariste, un notoriu tonomat de bani publici, care până ieri dădea corespondențe nasoale, anti-PSD, la B1 TV . Mladin zicea la Gorj TV că Bordușanu deja s-a certat cu mare parte din presa locală. Exact ce vă spuneam: haos marca Teodorescu.
Iritați de aerele de fante de Magheru ale acestui sugar, avansat, ca și Ponta, cu derogare pentru lipsă de vechime, liderii PSD Gorj își scuipă în sân și își fac cruce pentru că Teodorescu a ținut să prescrie personal până și rețeta de sarmale pentru pomana electorală de duminică.
Teodorescu provoacă mai mult haos decât DNA-ul. Chiar, dacă acum e atâta haos, ce va fi după ce ne vom trezi dimineața cu Călinoiu și Cârciumaru pe post de breaking news-uri, pe televiziunile centrale?
Toată vina e numai și numai a lui Ponta. El l-a promovat pe Teodorescu, cu mult înainte să-și fi terminat rația legală de lăptic.
Totuși, cu ce-l are opoziția la mână pe Teodorescu, de duce atât de rapid și de direct PSD-ul, la Gorj, în cap?”

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.