O fotografie care ar trebui să rușineze acționarii, finanțatorii și autoritățile care au abandonat Pandurii Târgu Jiu
O fotografie care ar trebui să rușineze acționarii, finanțatorii și autoritățile care au abandonat Pandurii Târgu Jiu
FotbalUltra - Scurte24 noiembrie 2018
Așa arată căpitanul echipei Pandurii Târgu Jiu, Denis Brînzan, după meciul de azi, de la Timișoara.
E doar unul dintre copiii minunați care țin în viață o echipă abandonată de aproape toți acționarii și de toate autoritățile din Târgu Jiu și din Gorj.
Dar se apropie mai multe tururi de alegeri, și toți cei care au părăsit echipa vor viermui din nou, pe lângă ea, cu tot felul de promisiuni.
Retrogradarea Pandurilor i-a picat la fix liberalului Marcel Romanescu, ales primar la Târgu Jiu, la câteva zile după aceea, pe o reacție emoțională a electoratului împotriva partidului care încălecase și nenorocise echipa: PSD-ul. Romanescu a promis atunci că se va implica, dar n-a făcut nimic. Mai mult, intrăm în a doua iarnă în care vom plăti zeci de miliarde de lei vechi pentru încălzirea stadionului nefinalizat.
Diagnosticul primit de Denis Brînzan, la un spital din Timișoara, nu sună bine deloc: traumatism craniofacial, fractură perete lateral orbita dreaptă, fractură perete lateral și anterior cu infundare sinus maxilar drept, fractura maxilo – malara dreapta, echimoza suborbitara dreapta si emfizem regiune zigomatica dreapta hemosinus drept.
Denis Brînzan urmeaza sa suporte o interventie chirurgicală.
După accidentarea din timpul partidei de azi, a trebuit sa astepte zeci de minute venirea unei ambulante echipate corespunzator. Cam asta e starea fotalului romanesc, la Liga 2.
    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.