27 de întrebări pentru noul șef al lui Adrian Gorun, care este și el profesor la UCB
27 de întrebări pentru noul șef al lui Adrian Gorun, care este și el profesor la UCB
Investigatii27 februarie 2013

Domnule președinte al Comisiei Naționale de Prognoză,
Subsemnatul Daju Narcis, ziarist, vă solicit, în baza prevederilor Legii 544/2001 și ale Legii 52/2003, să îmi răspundeți la următoarele întrebări, pentru corecta informare a cititorilor, și pentru a vă putea insera punctul de vedere în unele materialele de presă ce privesc activitatea dumneavoastră profesională:
1.Conform ultimei dumneavoastră declarații de avere, în 2011 ați avut cel puțin opt contracte de muncă, de pe urma cărora ați câștigat 2,3 miliarde lei vechi, în mare parte bani publici. Câte ore sunteți pontat, zilnic, în medie?
2.Ca expert al Academiei Române, remunerat cu peste 920 milioane lei vechi în 2011, de la ce universități din țară și străinătate ați primit oferte de colaborare în ultimii doi ani?
3.Ați ales să colaborați cu Universitatea “Constantin Brâncuși” din Tg Jiu ca o favoare pe care i-ați fãcut-o lui Adrian Gorun, intermitentul dumneavoastră subordonat din cadrul Comisiei Naționale de Prognoză, sau ca o favoare care vi s-a fãcut de către același Adrian Gorun?
4.Ca șef al lui Adrian Gorun, ați simțit că manifestă un sentiment de vinovăție față de dumneavoastră, pe fondul nestatorniciei sale profesionale, pe care și-a dorit să-l compenseze cu bani publici, încadrându-vă prin “cumul de funcții” în universitatea pe care o conduce?
5.Ați acceptat din lipsă de bani?
6.Ce a câștigat Universitatea “Constantin Brâncuși” din Tg Jiu și comunitatea academică locală după angajarea dumneavoastră?
7.Ce obligații concrete aveți față de această universitate, ca angajat prin “cumul de funcții”?
8.Ce sume lunare ați primit, de la angajare și până în prezent?
9.Colaborările “externe” prejudiciază agenda Președintelui Comisiei Naționale de Prognoză? Ultimul eveniment fãcut public pe site-ul instituției pe care o conduceți este datat 2 aprilie 2012…
10.Adrian Gorun a interzis publicarea pe site-ul Universității  “Constantin Brâncuși” din Tg Jiu a documentelor publice aferente angajării dumneavoastră, în încercarea de a proteja imaginea dumneavoastră sau prestigiul instituției de învățământ? De regulă, evită să fiți văzuți împreună în public? De ce?
11.Dumneavoastră i-ați cerut acestui subordonat din cadrul Comisiei Naționale de Prognoză să ascundă respectivele documente?
12.Având în vedere că Universitatea Ecologică v-a plătit cu 373 lei în 2011, spre deosebire de Academia Română, care a virat în buzunarul dumneavoastră aproape un miliard de lei vechi, se poate spune că Universitatea Ecologică nu vă apreciază la justa dumneavoastră valoare?
13.Ce activități concrete ați desfășurat în 2011 pentru Academia Română?
14.Ați avut oareșce emoții la concursul pentru ocuparea postului de cercetător științific gradul I în cadrul Universității  “Constantin Brâncuși” din Tg Jiu? Dacă Adrian Gorun s-ar fi oferit să vă spună subiectele, v-ați fi simțit lezat?
15.Pe perioada acestui concurs, dumneavoastră, personal, ați recrutat o tânără din Tg Jiu de o indiscutabilă valoare, care, de altfel, a și devenit imediat consilier în cadrul Comisiei Naționale de Prognoză?
16.Ce le transmiteți rău-voitorilor care clevetesc că angajarea domnișoarei Popescu Mirela Alexandra, ca consilier, la Comisia Națională de Prognoză, s-a fãcut în cadrul trocului ce s-a soldat și cu  angajarea dumneavoastră la Universitatea “Constantin Brâncuși” din Tg Jiu?
17.Știați că Popescu Mirela Alexandra este fiica colegei dumneavoastră, decana Luminița Popescu, de la Facultatea de Inginerie a Universității “Constantin Brâncuși”?
18.Ați fost deja atenționat că Luminița Popescu este decana preferată a domnului Adrian Gorun și că, în ciuda potențialului său sentiment de vinovăție față de dumneavoastră, ca șef al lui, nu e dispus să vă îndeplinească orice dorință? Spre o completă edificare, puteți lectura studiul “Rectorul Gorun și decana Luminița – sacrificiu și multă sudoare”, disponibil aici.
19.Ca consilier, Popescu Mirela Alexandra este un câștig pentru Comisia Națională de Prognoză? Ce experiențe profesionale anterioare a avut? Pe cine a mai consiliat? Cu ce periodicitate?
20.A susținut concurs de angajare? În ce a constat?
21.Ca actual șef al lui Adrian Gorun, cum ați reacționa dacă ați sesiza că Andrei Marga, fostul șef al lui Adrian Gorun, ar beneficia de un tratament mai preferențial în cadrul Universității “Constantin Brâncuși”? Probabil nu știți, dar Adrian Gorun i-a comandat și dăruit, deja, un bust de bronz domnului Andrei Marga, încă din timpul vieții acestuia, în timp ce la al dumneavoastră nici măcar nu s-a gândit…
22.Dacă, pentru a vă integra printre colegi și pentru a fi pe deplin acceptat în Universitatea “Constantin Brâncuși”, vi s-ar cere să plagiați alți cercetători, ați accepta “a”. repede sau “b”. foarte repede?
23.Adrian Gorun este omagiat, periodic, în public, de liderii studenților din Universitatea “Constantin Brâncuși”. Drept răsplată, cel omagiat le dublează instantaneu bursele. De ce credeți că dumneavoastră nu ați beneficiat până acum și de astfel de onoruri?
24.Cum vă explicați că presa din Gorj n-a publicat, până acum, niciun rând despre prestigioasa dumneavoastră angajare la Universitatea “Constantin Brâncuși”?
25.Adrian Gorun a identificat mai multe grupări infracționale în interiorul Universității “Constantin Brâncuși”, care urmăresc destabilizarea ei, și le-a denunțat public. Credeți că e târziu să se facă polițist?
26.Având în vedere că, deși absolvent de drept și filosofie, Adrian Gorun a cercetat inclusiv despre “regimul tranzitoriu al tensiunilor şi curenţilor pe staţia de 6 kV OB1G-OB2G”, ar fi posibil să-i întoarceți “cumulul de funcții”, avansându-l secretar general – electrician în cadrul Comisiei Naționale de Prognoză?
27.Îl cunoașteți îndeajuns ca să estimați de câte ori și la ce voltaje s-a curentat până acum?

15 COMENTARII
  • student 27.02.2013 la ora 10:44 am
    Domnule Daju, felicitari pentru cele 27 de intrebari! Sunteti cu adevarat un jurnalist de investigatii. Asteptam cu nerabdare raspunsurile domniei sale. Nu stiu cine este dansul dar pe mine ma intereseaza cum se livreaza bursele studentilor in cadrul UCB. Studentii din UCB sunt defavorizati de regimul Gorun. Bursele sunt date doar studentilor favoriti domniei sale si totul e controlat de cei rasplatiti. Acestia voteaza dupa cum li se dicteaza, sunt in anumite comisii, primesc pozitii de cercetator la Marele Institut de cercetare etc. Tot vorbim de autonomie universitara, dar nu este posibil ce se intampla in aceasta universitate iar noi nu ne putem exprima mai mult pentru ca ar insemna sa nu mai terminam nici macar facultatea.
  • Pentru @Student 27.02.2013 la ora 11:57 am
    Draga domnul @Student Daca nu stiti cum sunt distribuite bursele nu ar trebui sa racniti pe forum ci pur si simplu ati putea consulta regulamentul de acordare a burselor (il gasiti pe site-ul universitatii). Nici maca un student nu colaboreaza (dar sa mai si lucreze) in cadrul "Marelui Institut". Bursele nu mai sunt marite pentru nimeni. Daca anul trecut bursa de excelenta era de 1500 ron, iar cea de performanta de ~1200 ron, anul acesta sunt putin mai mici ambele (1000 ron excelenta si 600 ron performanta). De asemenea va informez ca bursa de performanta este acordata de minister, iar cea de excelenta de catre senatul UCB. Bursele mentionate anterior sunt acordate in baza unui concurs de dosare, iar rezultatele sunt afisate in facultati (dvs. daca ati depus un dosar va puteti calcu singur punctajul in baza regulamentului pe care il gasiti pe site - nu puteti spune ca ati fi depunctat pentru ca unii sa castige pt ca ar insemna ca nu stiti sa calculati ceea ce este foarte grav). Deci Dl. Daju nu se dubleaza bursele. Eu sincer as purta o o coala format a2, legata de mine, pe care ar fi lipita poza dl. Gorun daca mi-ar dubla bursa. Dl Daju sunt tare curios despre ce o sa raspunda dl Ghizdeanu in legatura cu angajarea fetei decanei de la inginerie. Poate este chiar competenta si alta ca ea nu mai este. Daca este asa inseamna ca la UCB invata numai tampiti, nu?
  • Marcau Flavius 27.02.2013 la ora 18:38 pm
    Domnule Daju Narcis Încă de la început doresc să vă informez că bursele nu au fost dublate (sau mărite măcar) datorită faptului că studenţii au adus omagii domnului Adrian Gorun. Dvs., ca jurnalist, tindeţi să hiperbolizati anumite situaţii. Având în vedere acest lucru doresc să vă lămuresc, O DATĂ PENTRU TOTDEAUNA, în ce conjunctură s-a mărit bursa de excelentă în anul universitar 2011-2012. Ca o continuare (şi completare totodată) la ce a spus utilizatorul anterior: La începutul anului universitar s-a stabilit că bursa de excelenţa să fie de 1000 RON – s-a menţinut cuantumul din anul universitar 2010-2011 (observaţi dvs. că această bursă a fost dată şi cu un an înainte - CULMEA! Atunci nu erau alegeri!) dar cei din minister au informat universităţile că bursa social nu poate avea un cuantum mai mic de 560 RON. In urma acestei informări, bursele au crescut: cea de merit a ajuns 800 RON, iar cea de excelentă 1120 RON (cel puţin de două ori bursa socială). Observaţi dvs. că bursa de performanţă (cea oferită de Minister) depăşea bursa de Excelentă care TREBUIA SĂ FIE CEA MAI MARE având în vedere că este DE EXCELENŢĂ. Ca urmare a diferentei dintre cele doua tipuri de burse, Senatul Universităţii a hotărât (în luna Februarie) ca bursa de Excelenţa să crească la 1500 RON. Vă rog să aveţi în vedere faptul că cei care au obţinut bursa de Excelenţă au renunţat la cea de performanţă. Cu siguranţă nu s-a greşit cu nimic când Senatorii au luat această decizie având în vedere că studenţii pierdeau bani prin renunţarea la bursa de performanţă. Pentru domnul @Student 1. Bursa de excelenţă se atribuie în baza unui concurs de dosare conform următorului regulament: http://www.utgjiu.ro/docs/reg/Reg%20acordare%20burse%20de%20excelenta%202012-2013.pdf 2. Bursele sociale, de merit şi de performanţă se atribuie în baza următorului regulament: http://www.utgjiu.ro/docs/reg/Regulament%20de%20acordare%20a%20burselor%20si%20altor%20forme%20de%20sprijin%20ptr%20studenti.PDF 3. În cadrul Institutul de Cercetare al UCB nu este angajat niciun student. 4. Puteaţi şi dvs. să obţineţi o bursă de performanţă sau de excelenţă dacă aţi fi avut un punctaj mai mare decât al studenţilor care au primit o asemenea bursă. Rezultatele au fost afişate, la fel şi regulamentele. Nu puteţi spune că au primit doar “studenţii favorizaţi” bursă pentru că orice student care şi-ar fi depus dosarul ar fi avut posibilitatea să-şi verifice rezultatul. Poate dvs. nu vă referiţi la studenţii care au primit bursă de performanţă sau excelenţă ci la cei care beneficiază de burse de merit. În acest caz dacă aţi observat că anumiţi student au fost avantajaţi, iar dvs. dezavantajat la examene, aveaţi tot dreptul să faceţi contestaţie. De ce nu aţi făcut acest lucru?
  • Narcis DAJU 27.02.2013 la ora 19:51 pm
    Domnule Marcau, Esti mai gretos ca Bojinca, ceea ce e o performanta. Bojinca e un om sfarsit, fara optiuni, cu toate drumurile inchise. E normal sa faca tot ceea ce face, sa execute intocmai si la timp ordinele lui Gorun. Vezi recenta scrisoare catre Freedom House, care descalifica intreaga universitate si o situeaza intr-un totalitarism decantat de orice urma de lumina. Tu, dupa ce ai scris acel mai mult decat penibil omagiu inchinat lui Gorun, in care il implorai, la ordinul lui, sa candideze ilegal pentru al treilea mandat, ilegal, de rector, te-ai trezit cu bursa marita substantial, chiar la propunerea lui Gorun. Apoi, tot Gorun ti-a dat si dreptul de a vota, ca student, dar nu cu oricine, ci cu ... Gorun.Ti-am mai spus-o, si e ultima data cand repet: acel omagiu scarbos te va urmari toata viata. E cazierul tau. In orice polemica publica vei intra - stiu, ca absolvent UCB e aproape imposibil, voi stiti doar "am inteles, Excelenta, am inteles domnule Presedinte de Senat" - ti se va replica instantaneu: tu vorbesti, ba, tu care i-ai inchinat ode lui Gorun? Ca absolvent UCB, ca discipol al lui Adrian Gorun si ca adulator public platit din bani publici al acestuia, e normal sa nu intelegi. Daca ai intelege, ai avea alte optiuni, te-ai oripila afland - din intrebarile de mai sus - ca idolul tau isi oblojeste infirmitatile mituindu-i cu bani publici pe sefii lui din organismele guvernamentale in care lucreaza. Daca ai fi corect, ai spune asa: "ba, Dajule, eu am avut bursa zece milioane, m-a pus Gorun sa-i scriu un omagiu public, sa-l implor sa candideze ilegal, si, la trei zile dupa ce am semnat, Gorun mi-a marit bursa cu atat. De atunci, colegii se cam uita cu scarba la mine." Probabil ca in perioada urmatoare voi scrie zilnic despre universitatea ta si a lui Gorun. Gorun te va suna zilnic sa comentezi. Ce faci, comentezi, sau ii dai banii inapoi? P.S.: 1.Sa nu mi te mai adresezi niciodata, public, cu formule imperative de tipul "O DATA PENTRU TOTDEAUNA". Eu ma pierd repede, cand se rasteste cineva la mine. In plus, lumea ar putea crede ca l-ai avut profesor pe ȚAȚA Popeangă, și nu e de bine, crede-mă. 2. Omagiul tau gretos, inchinat lui Gorun, poate fi citit aici.
  • Marcau Flavius 27.02.2013 la ora 20:41 pm
    Offff, daca zic ca nu aveti dreptate o sa ma contraziceti. Daca zic ca aveti dreptate sigur o sa mai gasiti ceva de zis! Nu ma intereseaza despre ce scrieti ci ca sustineti sus si tare ca am primit o bursa doar pentru ca "am elogiat" pe dl Gorun sau pe oricare alt cadru didactic. Nu la ordinele dl Gorun s-a marit bursa ci noi, cei care primisem bursa respectiv, am cerut sa fie marit pt ca atunci cand am renuntat la bursa de performanta in favoarea celei de excelenta am stiu ca cea mai mare va fi cea de Excelenta (este normal sa optezi pt o bursa mai mare ca valoare)! Pe mine nu ma intereseaza ce-i cereti dvs. domnului Ghizdeanu. Am fost deranjat doar de faptul ca i-ai "explicat" dansului ca "bursele ne-au fost dublate". Comentariul lasat a fost doar pentru ca va explica cum a decurs situatia. Va rog sa-mi spuneti cu ce am gresit atunci cand am cerut ca bursa de excelenta sa fie marita avand in vedere ca renuntatesm la o bursa mai mare deca cea pe care o aveam in acel moment?
  • babuce 27.02.2013 la ora 21:46 pm
    Asa! Ii zici bine. Pe mine si ala din america ma apreciaza
  • C. Cuteanu 27.02.2013 la ora 23:24 pm
    Scriu un comentariu foarte greu, mai ales deoarece, pentru prima data in 5 ani, admit public o eroare; insa este mai bine asa si nu ma refer la mine, deoarece probabil voi fi atacat, din nou, in mod orchestrat, si pe nivel UCB-Gorun… Insa, miza e rezonabila, iar fapta e buna… In 2007, am avut un grup exceptional de studenti la UCB Tg-Jiu, specializarea Relatii Internationale Studii Europene; mai toti, din punctul meu de vedere, au confirmat fabulos, mult peste ce a avut Gorun in minte, cand a constituit aceasta specializare, din mimetism margist (iar apoi, din acelasi, mimetism a distrus-o). Intre acesti studenti, am descoperit un tanar nerafinat, fara substanta – ca atare fara simt critic - dar cu o forta de penetrabilitate politica incredibila – pe care l-am educat sa se impuna in grupul respectiv, nu pentru motive meritocratice, ci pentru ca avea o forta agresiva, la nivel de persuasiune, capabila a produce un lider solid. Atunci i-am spus ca il vad prefect al studentilor. Insa am crezut ca am timp sa-l invat auto-controlul, mai ales la nivel de repere morale, cu toate ca traim intr-o societate iesita din repere. Din nefericire, incercand sa raman coerent cu mine, a fost necesar sa demisionez brusc, inainte sa apuc a-mi duce experimentul pedagogic pana la capat cu acest tanar; cine cunoaste un pic de istorie recenta in UCB, stie ca acel student a ajuns lider al studentilor UCB, dar, dupa plecarea mea, a fost educat de Adrian Gorun. Poate a fost bine, poate a fost rau; depinde logicile in care comentam faptele. Accept aceasta . Ca si variatia perspectivelor… Totusi, as fi vrut, inainte sa se incheie experimentul meu pedagogic sa-l invat pe studentul Marcau Flavius un lucru esential: diferenta dintre onorabilitatea unui om si suma de 1500 lei, e bine, in orice univers posibil, sa nu dea cu minus. Aceasta este ultima idee pe care o expun pedagogic d-lui Marcau, pe care gesturile la care este fortat, pe motiv de doctorat la UBB, il descalifica in ultimul timp. Si in seara aceasta am discutat cu Dl. Marcau si i-am explicat, elegant, ca nu-l integ. Imi mentin parerea. Nu doresc sa-l lezez cu ceea ce-I spun si stie acest fapt. Optiunile-l privesc. E totusi pacat ca niste copii ca Marcau sa fie masacrati, de mici, de niste administratori de institutii, din interese politice, uneori chiar penale. Colegul Daju i-a spus lui Marcau, cu duritate, niste adevaruri; e bine sa mediteze la acestea, chiar daca dor…Oricum, e uluitor ca unii sefi de institutii, in stalinismul lor feroce, arunca si carne de copii in fata tunurilor... Cu toate acestea, trebuie sa-l intelegem pe Marcau; in UCB exista persoane cu grad de profesor universitar care nu au forta sa-I spuna “nu” lui Adrian Gorun. Finalmente, in filosofia educatiei pe care o voi promova de acum incolo, voi avea grija a nu mai include in experimentele mai mult sau mai putin filosofice pe care le voi face, tineri fara repere morale si fara structura. Desigur, spun acestea, gandind in abstracto… Dincolo de orice, e bine ca tanarul, inca, Marcau, sa tina aproape de Gorjnews, inca-l putem ajuta!
  • Student 28.02.2013 la ora 0:08 am
    Bai marcau la ce tot tii tu cu gorun asta? pe fata lu luminita a angajato pe tine nu! nu vezi ca va tine de prosti?????????
  • Asterix 28.02.2013 la ora 0:17 am
    Lasati ma studentii in pace ca pe astia ii mananca taica gorun daca nu-l asculta. Nu uitati ca are puterea necesara sa le faca viata un chin daca i se impotrivesc. eu zic sa va apucati de profesori care nu au coloana asa cum zicea dl cuteanu. decana de la stiinte economice (cea cu "urmatorii doi ani care urmeaza") ca toata ziua e la gorun in birou. daca pana acum 4-5 luni nu deschidea gura in senat, de atunci a inceput sa ridice coltii la toti de parca e mare inteligenta. Se pare ca a uitat ca ati demonstrat public ca e o plagiatoare ordina. Nu inteleg cum mai au studentii aia increderea in ea. La urma urmei ei de ce sa un copieze la examene sau sa-si plagieze lucrarile de licenta/disertatie daca profesoara lor e plagiatoare? Ar mai fi lumi popescu, aia de-i place sa traga sforile acolo unde poate si sa-l intoarca pe tribunul sef impotriva persoanelor care nu-i sunt ei pe plac. Ehee, Eli Tomescu stie cel mai bine ce inseamna sa nu te ai pe bune cu Lumi.
  • Narcis DAJU 28.02.2013 la ora 0:24 am
    @) C. Cuteanu Eu zic sa stergem repede comentariul tau. Daca-l citeste echipa de experti de la Freedom House, iti mai da un premiu, si - l vezi pe Gorun trecand Atlanticul bâldâbâc - bâldâbâc, si dandu-si foc in fata Casei Albe. Doar la UCB si doar Gorun putea acorda bursa de excelenta pentru pupincurism. Dar nu acesta este subiectul. In lumea reala, Marcau nu exista. Daca, prin absurd, ar ajunge sa lucreze intr-o firma privata, s-ar apuca sa inchine ode publice patronului, si-apoi s-ar cocosa inaintea lui, cu mana intinsa. Bursele de excelenta pentru pupincurism, platite si in momentul de fata de Gorun, din bani publici, in UCB, ar merita sa poarte numele lui Flavius Marcau. Dar ma tem ca nici atunci n-ar intelege si n-ar schimba nimic.
  • Profesor UCB 28.02.2013 la ora 0:37 am
    Domnilor Daju si Cuteanu Oare domniile voastre chiar nu inteleg ca cel mai probabil atunci cand a aparut articolul, Mioara a dat drumu repede la imprimanta si s-a prezentat in fata Marelui Sef cu cele 27 de intrebari. Acesta cand vazu ce vreti voi sa-l intrebati pe Seful direct al lui se facu foc si para si puse mana pe telefon sunandu-l direct pe bietul Marcau: "Ba, vezi ca astia scriu de rau de mine. Eu zic sa intri si sa te iei cu ei in gura pe acolo ca sa stearga cu tine pe jos si sa ma lase pe mine in pace". Acum bietul student ce sa faca? Se conforma ca altfel il gaseau dracii si poate-l punea nebunu sa-si faca harachiri in fata rectoratului. Asta ca pedeapsa ca nu si-a slujit stapanul. Cred (cel putin vreau sa cred) ca studentul este scarbit de gesturile Marelui Sef dar nu are incotro. Este un nimeni, iar orice vorba intoarsa il poate costa. Desi, cum zicea cineva mai sus, pe fata decanei a angajat-o.....
  • student 01.03.2013 la ora 2:41 am
    @Flavius Vreau si eu raspuns la cateva intrebari: de ce bursa de excelenta ai luat-o tu din miile de studenti, de ce si tu si iubita ta ati avut mereu burse de performanta, de excelenta etc. raspuns: pentru ca va petreceti timpul la Gorun in birou si la decanul Luminita Popescu. De ce esti tu prefect al studentilor? pentru ca-i convingi pe toti studentii din Senat sa voteze dupa cum ti se dicteaza. Daca dl Ghizdeanu a facut selectia consilierului pe motive de inteligenta, de ce din sutele de studenti inteligenti a fost aleasa tocmai fata decanei. Pe motiv de trafic de influenta. De ce ai avut tu tupeu sa ceri marirea bursei cand nici macar profesorii nu deschid gura in fata lui Gorun in Senat? pentru ca esti favorizat. Am inteles explicatia cu bursa de excelenta mai mare decat cea de merit etc, dar de ce nu s-au sesizat profesorii din Seanta cand au facut modificarile.
  • Senator 01.03.2013 la ora 12:02 pm
    Pentru sudentul de mai sus o sa incer sa-i raspund eu. Ma consider o perosana abuzata de Gorun si care este impotriva unor decizii luate de acesta. Studentul Marcau a beneficiat de bursa de excelenta pe motiv de competena. Stiu ca a scris multe lucrari. Imi aduc aminte ca avea primul punctaj, iar urmatorul dupa el avea cu cel putin 50 de puncte mai putin. Eu va sfatuiesc sa o intrebati pe secretara sefa, Dora, in legatura cu dasrul depus de acesta pentru excelenta. Cine stie, poate demonstrti o ilegalitate. O gaisit la fostul rectorat. Desi dl. Daju considera ca acesta nu face nimic pentru studenti, va asigur ca a facut destul de multe si asta pentru ca este favoritul lui Gorun si lui ii aproba cam orice. Se intampla sa fie destul de iritant cand expune problemele in Senat. In ultimul timp sunt destui profesori senatori care nu-l mai prea suporta. Bineinteles ca acesti profesori senatori nu au deschis gura decand au intrat in senat.
  • Ce-o avea Manta cu bietu’ om?! | Blogu 09.05.2013 la ora 23:56 pm
    [...] secretar general la Comisia Nationala de Prognoza (iar UCB plateste, din Octombrie 2012, tainul si catre Presedintele acestei Comisii, dl. Ion Ghizdean...). [...]
  • Ghizdeanu de la Prognoza a invatat de la 04.11.2014 la ora 8:55 am
    […] fiica decanului Popescu Georgeta Luminita) PE POSTUL DE CONSILIER LA COMISIA NATIONALA DE PROGNOZA. Gorjnews l-a intrebat pe Ghizdeanu in legatura cu acestea, dar a abuzat din nou de dreptul constitutional la … […]
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.