A plecat Răuț. Va fi sacrificat și Ciurel?
A plecat Răuț. Va fi sacrificat și Ciurel?
AlteleUltra - Scurte4 iunie 2014

Managerul CEO, Laurențiu Ciurel, pierde din imaginea publică pe care și-a creat-o cu atâta trudă, cu fiecare zi care trece. Acesta este mai nou criticat și de foști aliați din media și, în mentalul multor gorjeni, și-a pierdut titlul de manager privat.
Răsturnarea de imagine s-a accentuat, în ultima vreme, în special după transferarea lui Ion Răuț ca șef al Diviziei de Pază din cadrul CEO. Declarațiile lui Dan Ilie Morega au sugerat că între Ciurel și Răuț erau legături mai mult decât strânse, iar managerul CEO “a renunțat” la Ion Răuț în urma unor presiuni politice foarte puternice, venite din partea PSD. Lăsând la o parte declarațiile lui Morega, vine de la sine o întrebare simplă: dacă ești manager privat, cum te lauzi, și respecți profesionalismul lui Răuț, cum poți permite trecerea acestuia la Divizia de Pază? Cum de nu te-ai impus în fața Directoratului?
Laurențiu Ciurel, pe lângă problemele de serviciu, și-a creat singurel o mare problemă politică, declarând că unii lideri PSD sunt oarecum influențați de Marin Condescu. Deputatul Vasile Popeangă a cerut imperios lui Ciurel sa spună care sunt liderii PSD ce colaborează cu Condescu. Prin acest gest, Popeangă a  căutat sa iese din cercul posibililor colaboratori ai fostului șef de la Pandurii.
Timpul trece, afirmațiile lui Ciurel au rămas în subconștientul populației, iar șeful de la CEO nu spune care sunt pesediștii lui Condescu. În condițiile în care același manager vorbea de 5000 de lucrători CEO ce sunt cam în plus pe ștatele de plată, gura lumii a lansat prin bârfoteci neautorizate ipoteza sacrificării și a lui Ciurel, mai pe la toamnă, aproape de prezidențiale, totul pentru binele PSD-ului.
Rămâne de văzut, dar tare mai suntem curioși să aflăm care sunt pesediștii lui Condescu.

1 COMENTARII
  • paganel 12.06.2014 la ora 13:51 pm
    rica bravo tata tu ne reprezinti pe noi oamenii strazii mintiti de 25 de ani ca e bine cu toate ca noi facem foamea. salutal pe nea ion la dna cind va face prezenta
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.