Abuz incredibil al ”generalului” Ișfan. Cum a vândut un post de bucătar, la o grădiniță pentru copii de VIP-uri
Abuz incredibil al ”generalului” Ișfan. Cum a vândut un post de bucătar, la o grădiniță pentru copii de VIP-uri
De cititexportInvestigatiiUltra - Scurte19 martie 2017
Un bucătar cu 30 de ani vechime a fost respins la un concurs organizat de o grădiniță din Târgu Jiu, pe motivul imbecil că n-are 5 ani vechime ca … bucătar de grădiniță!!!
Mafia patronată de inspectorul general Ion Ișfan în ”învățământul” din Gorj s-a perfecționat atât de mult încât nu ratează niciun detaliu. Este arhi-cunoscut faptul că Ișfan comercializează majoritatea posturilor, care sunt, totuși, scoase la concurs doar de ochii lumii. În realitate, sunt adjudecate dinainte. În ultimii ani, Ișfan a avut grijă să promoveze tot felul de rude de polițiști și magistrați, în legătură cu care obișnuiește să afirme că-i asigură protecția. Și nu minte deloc!
Un om de rând din Târgu Jiu, care are calificare ca bucătar și lucrează ca bucătar de aproape 30 de ani, s-a prezentat la concursul organizat de Grădinița ”Lumea Copiilor” din Târgu Jiu (situată pe strada 22 decembrie 1989, fostă 8 mai). Pentru că n-a știut răspunsul la întrebarea – cheie ”dar pe tine cine te recomandă?”, a fost trimis instantaneu acasă, imputându-i-se că n-are 5 ani vechime ca bucătar de … grădiniță!!!
Din informațiile noastre, Ișfan a intrat în posesia unor motive extrem de consistente, ca la oricare alt concurs, de altfel, care-l determină să nu precupețească niciun efort pentru a da postul de bucătar singurului candidat rămas în concurs.
Problema e că în anunțul oficial de organizare a concursului nu se vorbește niciunde de necesitatea de a avea vechime ca ”bucătar de grădiniță”. 
În anunțul oficial se cere potențialilor candidați doar certificat de calificare în meseria de bucătar, nici vorbă de vechime ca ”bucătar de grădiniță”. De altfel, în Nomenclatorul oficial de meserii întâlnim doar ”bucătar” și ”bucătar șef”. Dar aceste lucruri nu-l împiedică pe Ișfan să trucheze încă un concurs și să vândă încă un post, chiar și într-o asemenea manieră cinică și imbecilă, care, totuși, nu-i mișcă din birouri pe ”oamenii legii”, exact din motivele descrise mai sus, pentru că … protecție.
Grădinița în cauză, recunoscută ca una în care au acces preponderent copiii de vip-uri, are, de circa o lună, o nouă directoare, care debutează sub auspiciile acestui concurs cât se poate de penal. Ișfan are nevoie de directori care n-au nimic împotrivă. Camelia Bălănescu, noua directoare, se pare că n-are.

După ce și-a făcut plinul, Ișfan vrea post în Guvern!

Dintre șefii și șefuții susținuți de PSD, Ișfan e lider detașat în topul celor mai reclamați manageri. În cazul lui, IQ-ul semiinexistent e substituit de un stil managerial profund abuziv. În ultimele zile, Ișfan dă asiduu din coate pentru un post la nivel guvernamental, și, paradoxal, conducerea PSD Gorj chiar încearcă să-l susțină, în speranța că Ișfan își va exersa calitățile semi-inexistente cât mai departe de acest județ.
Odată ajuns în Guvern, probabil că Ișfan va cere introducerea în Nomenclatorul oficial de meserii a următoarelor calificări: bucătar de nuntă, bucătar de botez, bucătar de înmormântare, bucătar de parastas de șase săptămâni, bucătar de post, bucătar de dulce, bucătar de bogați, bucătar de săraci, bucătar de mic dejun, bucătar de prânz, bucătar de cină ș.a.m.d.
Fiind surmenată intelectual, purtătoarea de cuvânt a ISJ Gorj, Georgeta Popescu, n-a răspuns la telefon reprezentanților presei locale care au încercat să afle detalii despre acest concurs penal.
    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.