Acasă, la Severin
Acasă, la Severin
Fotbal24 octombrie 2010

De patru ani, problema refacerii suprafeţei de joc de pe Municipal a tot fost amânată. Fie antrenorii n-au vrut să audă de o mutare a echipei fără a avea garantat un număr suficient de mare de puncte care să le asigure prezenţa în continuare în Liga I, fie conducătorii Pandurilor n-au găsit resursele financiare necesare punerii în practică a acestui proiect.

Până la urmă, cel care a reuşit să urnească lucrurile pare a fi Petre Grigoraş, care a anunţat că echipa gorjeană va juca următorul meci din campionat la Severin: “În proporţie de 90%, echipa va juca la Severin încă din acest an. Ultima partidă de pe teren propriu va fi cea din Cupa României, cu Universitatea Craiova. Trebuia să se ia o decizie. Chiar dacă jucam acasă terenul nu ne ajuta cu nimic odată cu venirea toamnei. Mai devreme sau mai târziu, această decizie trebuia luată pentru că terenul a devenit impracticabil. Acolo beneficiem de condiţii. În timpul săptămânii ne vom antrena la Târgu Jiu pe terenul III, iar cu două zile înainte de meci vom merge la Severin pentru acomodare”, a declarat principalul Pandurilor.
Lucrările sunt programate imediat după partida cu Universitatea Craiova şi vor începe cu decopertarea vechiului gazon şi sistemul de drenaj, acestea urmând a fi făcute în regie proprie, cu utilaje şi forţă de muncă din minerit şi energie. În primăvară va demara etapa a doua a lucrărilor, când va fi adus covorul de iarbă, unul pe care se va putea juca la circa două luni de la montare. Grigoraş speră ca vremea să ţină cu Pandurii, astfel încât gorjenii să revină acasă pentru ultimele patru etape din acest campionat: “Nu ştiu când vom reveni la Târgu Jiu. În şase săptămâni se poate intra pe el dacă se montează covor de iarbă, dar asta depinde de cât de lungă va fi iarna. Mi-aş dori să prindem 3-4 meciuri din retur la Târgu Jiu”, a mai spus Grigoraş. Cele 3-4 meciuri pe care Grigoraş le-ar dori disputate în retur la Târgu Jiu ar fi şi cele cu echipele grele ale campionatului: Steaua, Rapid, U Cluj şi FC Vaslui.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.