Adi Rusu trage tare la recuperare
Adi Rusu trage tare la recuperare
FotbalSport24 februarie 2012

„Acum văd altfel situația. Credeam că dau ghipsul jos și gata!”

Adrian Rusu este unul dintre jucătorii pe care Grigoraș i-a pierdut pentru o bună bucată de vreme, accidentarea suferită în Antalya, la meciul cu MSV Duisburg, urmând a-l ține departe de gazon aproape jumătate din retur.
Reporter: Ce faci, Adi? Unde ești acum?
Adrian Rusu: Ce să fac? Sunt acasă, la Târgu Jiu. Am venit aici de două săptămâni. E mai bine aici și pentru mine, pentru picior, pentru că fac aici kinetoterapie și tot programul de recuperare, dar și pentru copil. Pentru el aici e acasă…
Reporter: A trecut ceva vreme de când te-ai accidentat. Ce faci, cum merge recuperarea?
Adrian Rusu: Recuperarea merge bine, dar încet… Nu e chiar așa de bine, mai e mult de tras. Acum e vorba de recuperare și de ambiție. Am stat trei săptămâni cu piciorul în ghips, iar masa musculară a avut de suferit.
Reporter: Se vorbește de o prelungire a timpului în care vei reveni pe teren. Tu ce ne poți spune? Când te vom putea revedea pe teren?
Adrian Rusu: Sincer, nu știu când voi reveni… N-am mai avut așa accidentări, cu ghips și toate cele… Acum văd altfel situația. Credeam că dau ghipsul jos și gata! Pompiliu Popescu și doctorul au încercat să mă pregătească pentru această perioadă. Fac kinetoterapie, am reușit acum să îndoi piciorul la 90 de grade. Fac progrese, acestea sunt vizibile, dar recuperarea merge ușor. Mi s-a spus că nu este bine să forțez pentru a nu ajunge la ceva mai grav.
Reporter: Cum vezi, acum de pe margine, situația de la echipă înaintea reluării campionatului?
Adrian Rusu: Am pierdut câteva piese importante din echipă din prima parte a campionatului. Din păcate nu s-a reușit legitimarea lituanianului. Mi s-a părut un jucător interesant, care ne-ar fi putut ajuta. Dar asta este… Oricum, cei care am rămas, ne vom face datoria în continuare. Atât eu cât și ceilalți colegi ai mei, sunt sigur, vom da 100% pe teren. Luptăm și mergem înainte! Va fi greu în retur pentru că e o perioadă în care se adună problemele, e vorba de cartonașele care vor aduce, inevitabil, și suspendări, dar și de accidentări.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.